Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

"Σκοτώνονται για ένα..." - Πανικός με την Αθηνά Ωνάση

Η αποκάλυψη που λίγοι γνώριζαν

21 Οκτωβρίου 2020 10:03
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί μετά από 11 χρόνια γάμου να μην απέκτησαν παιδί, ωστόσο η διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους είχε φουντώσει με αφορμή ένα άλογο. Τι είχε συμβεί με την Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο;

Και αυτό που αρχικά φαινόταν ως ένα πολιτισμένο διαζύγιο, τελικά δεν ήταν καθόλου έτσι. Αρχικά ο Αλβάρο είχε δηλώσει για το θέμα της περιουσίας που θα διεκδικήσει: "Αυτή είναι η κληρονόμος, εγώ είμαι απλά ο σύζυγός της. Αν είχαμε έναν γιο θα ήταν ο κληρονόμος, αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση με την περιουσία Ωνάση".

Αθηνά Ωνάση - Αλβάρο γάμος

Και τότε είχε εξηγήσει ότι θα έπαιρνε όσα χρήματα προέβλεπε το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Όμως, τα πράγματα άλλαξαν και οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο εντάθηκαν, με αποτέλεσμα ο Αλβάρο να μη σταματά να ανεβάζει post στα social media, προετοιμάζοντας για τον πόλεμο που θα ακολουθήσει.

Ο πόλεμος αφορούσε ένα άλογο. Βέβαια δεν πρόκειται για οποιοδήποτε άλογο αλλά για το πανάκριβο Cornetto K της Αθηνάς, η οποία δεν άφηνε τον Αλβάρο ούτε να το πλησιάσει. Φανταστείτε να είχαν κάνει παιδιά...Μιας και αναφερθήκαμε στο πρώην ζευγάρι, δείτε εδώ την χυδαία επίθεση που της είχε κάνει.

«Ο Αλβάρο κεράτωνε την Αθηνά Ωνάση αυτά τα χρόνια...» - Σοκαριστική αποκάλυψη για το γάμο τους

Μια σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στη δημοσιότητα για το πόσα χρόνια απατούσε την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο, φέρνοντας «σεισμό» για τη μεταξύ τους σχέση.

O επί χρόνια συνεργάτης της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, φέρνει στο φως σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο, ενώ σάλος έγινε πρόσφατα για μια επένδυση της κληρονόμου.

Ο Αλέξης Μανθεάκης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και όπως όλα δείχνουν, τα στοιχεία του «καίνε» τον Βραζιλιάνο γόη και πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλέξης Μανθεάκης πρόκειται να γράψει βιβλίο στο οποίο θα αναφέρει με λεπτομέρειες τα πάντα για τη διπλή ερωτική ζωή του Ντόντα. Η μόνιμη ερωμένη του Αλβάρο ήταν ένα πρώην call girl από το Βέλγιο, την οποία είχε γνωρίσει λίγο μετά το γάμο του με την Αθηνά στη Βραζιλία.

Αθηνά Ωνάση Αλβάρο απιστία

O Aλέξης Μανθεάκης περιγράφει:

«Πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήταν πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία.. Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες ,με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share