Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Ξεριζώνουν την ψυχή μου..." - Σπαρακτική αποκάλυψη από τη Ζωή Λάσκαρη λίγο πριν το θάνατο

Ανατρίχιασαν τα λόγια της!

21 Οκτωβρίου 2020 07:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατο είχε σπαράξει καρδιές. "Νόμιζα ότι ξεριζώνουν την ψυχή μου", είχε εξομολογηθεί.

Συγκεκριμένα, η σταρ είχε πολλές "περιπέτειες" όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας "Στεφανία", τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

"Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία" είχε εξομολογηθεί η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το "τυπικό ωράριο" στα γυρίσματα. "Εκεί νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου. Ξερίζωναν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος", είχε πει. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ ποιο ήταν το μεγάλο της μυστικό.

"Πηγαίνει στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και..." - Αποκάλυψη σοκ για τη Ζωή Λάσκαρη

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη ζωή της Ζωής Λάσκαρη την είχε "σημαδέψει". Η ηθοποιός είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.

Της "κόστισε" όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και χρηματικά, αφού το γεγονός αυτό ήταν αφορμή για να αλλάξει το έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Τι είχε αναφέρει η ίδια για το κορμί της, αλλά και τη νοσηλεία της;

Η Ζωή Λάσκαρη, δεν είχε κανένα κόμπλεξ για το κορμί της. "Το ότι εμφανίζομαι γυμνή σε διάφορες ταινίες δεν το θεωρώ καθόλου πρόστυχο ή ανήθικο. Αγαπώ το κορμί μου, έχω συμφιλιωθείτε τη γύμνια μου και γυμνή κολυμπάω και στη θάλασσα. Όχι βέβαια στο Φάληρο, αλλά σε όλες τις απόμερες γωνιές της Μυκόνου", είχε πει.

Για το λόγο αυτό το 1980 η ηθοποιός ανέβασε το έργο "Φρύνη η Εταίρα", του Γιώργου Ρούσσου στο Θέατρο Διάνα... Ωστόσο, στην τελευταία σκηνή για τις ανάγκες του ρόλο της έπρεπε να εμφανιστεί επί σκηνής ολόγυμνη, κάτι που εξόργισε το κοινό.

"Δεν γδύνομαι για να γδυθώ. Το απαιτεί ο ρόλος. Δεν κάναμε με τον συγγραφέα ένα έργο για μπανιστιρτζήδες. Κάναμε ένα έργο που θα σατίριζε την ηθική των πολιτικών και των παπάδων", είχε εξομολογηθεί.

Τι είχε συμβεί με το έργο αλλά και τη νοσηλεία της;

Το συγκεκριμένο έργο ήταν πανάκριβο και οι εισπράξεις στο ταμείο καθοδικές. Η Λάσκαρη δεχόταν συνεχώς κριτική για τη γυμνή της εμφάνιση και ανώνυμα τηλεφωνήματα στο θέατρο που την έβριζαν. Ένα βράδυ που έπαιζε, ένας θεατής φώναξε από την πλατεία "αίσχος" και εκείνη λιποθύμησε. Πηγαίνει στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και νοσηλεύεται για μια βδομάδα. Αναγκάζεται να αλλάξει έργο. Χάνει πολλά σε χρήματα, αλλά και στη ψυχολογία της. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που... σοκάρει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share