Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Η Βουγιουκλάκη μπήκε ανάμεσα στον Παπαμιχαήλ και την... - Η σχέση που διέλυσε

Η γυναίκα που... εκθρόνισε η Αλίκη!

20 Οκτωβρίου 2020 17:27
Η Βουγιουκλάκη μπήκε ανάμεσα στον Παπαμιχαήλ και την... - Η σχέση που διέλυσε
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Αλίκη ΒουγιουκλάκηΔημήτρης Παπαμιχαήλ, το ζευγάρι που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο και γενικότερα στην Ελλάδα. Παρόλο που ζούσαν μια δυνατή αγάπη, δεν ήταν λίγες οι φορές ,που κοσμούσαν τα περιοδικά με τους ομηρικούς καυγάδες τους και τους εφήμερους χωρισμούς τους. Άλλωστε ήταν κάτι που επιζητούσε το κοινό, ήθελε να μαθαίνει τα πάντα για την ζωή τους.

Τον μεγάλο τους έρωτα τον είδαμε σε πολλές ελληνικές ταινίες. Συνήθως ,όπως ήταν η ζωή που βίωναν στην πραγματικότητα, κάτι ανάλογο μετέφεραν και στον κινηματογράφο. Οι εκρηκτικοί τους χαρακτήρες είχαν φανεί απ’ την δραματική σχολή που και ως συμμαθητές δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον.

Τότε βέβαια, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ζούσε έναν άλλο μεγάλο έρωτα με την ηθοποιό Δέσπω Διαμαντίδου. Η κατά 18 χρόνια μεγαλύτερή του πρωταγωνίστρια του θεάτρου, ήταν καταξιωμένη και δύσκολα περνούσε απαρατήρητη. Ο νεαρός τότε ηθοποιός έκανε τα πρώτα του βήματα και όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην επιβλητική παρουσία της. Η σχέση τους δεν βγήκε στην δημοσιότητα και μάταια τα περιοδικά προσπαθούσαν να πετύχουν το ζευγάρι σε προσωπικές στιγμές.

Διαμαντίδου Παπαμιχαήλ

Στην πορεία της σχέσης τους προέκυψε και η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο έρωτας του ηθοποιού γι αυτήν. Ένας έρωτας που βρήκε ανταπόκριση και έγινε πρώτη είδηση στον Τύπο της εποχής. Μία είδηση που από τον Τύπο έμαθε και η Δέσπω Διαμαντίδου.

"Τη λυπόμουν...": Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη ζωή αλλά και την καθημερινότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκης! Η διάσημη ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα, πριν καιρό έδωσε μια συνέντευξη και δεν έλειψε η αναφορά της στην εθνική μας σταρ.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς δήλωσε η ίδια:

Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Η Αλίκη μου έλεγε να πηγαίνουμε μαζί να ψωνίζουμε ρούχα. Με την Αλίκη δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε, ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Δεν ήταν φίλη μου, αλλά με εκτιμούσε και την εκτιμούσα. Λυπόμουν βαθιά που ένα τόσο ταλαντούχο παιδί ήθελε να γίνει σούπερ σταρ. Τα κατάφερε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ευτυχισμένη", είχε πει η Μέλπω Ζαρόκωστα. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε εδώ τι αποκαλύφθηκε για τις αποβολές της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share