Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

"Έχουμε πληγωθεί! Πήραμε απόφαση να...": Η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά έγινε είδηση

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν για πρώτη φορά!

20 Οκτωβρίου 2020 08:54
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πριν αρκετό καιρό, είχαν βρεθεί στο πάνελ του Νίκου Χατζηνικολάου και είχαν μιλήσει για τη σχέση τους, αλλά και για τα επαγγελματικά τους. Τι είχαν αποκαλύψει;

Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν πώς πέρασαν στην καραντίνα.

“Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις” είπε η Έλενα Τσαβαλιά ξεκινώντας την κοινή της συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σεφερλής-Τσαβαλιά

“Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ” είπε. Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλή δήλωσε ότι είχε την πολυτέλεια να περάσει ώρες με τον γιο του.

“Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε” είπε εξηγώντας ότι παράλληλα έγραφε ασταμάτητα.

“Ήταν η πρώτη φορά που είχα χρόνο”

Η γνωριμία τους έγινε σε παράσταση στο Μικρό Άλσος. “Ο Μάρκος δε με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο” είπε η Έλενα γελώντας.

Τσαβαλιά - Σεφερλής γάμος

“Δεν ήταν ότι δε μου άρεσε ως ηθοποιός αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα…” είπε ο Μάρκος ενώ και οι δύο παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Μάρκος ομολόγησε ότι ήταν και είναι πολύ ντροπαλός γι' αυτό και δεν έκανε το πρώτο βήμα προτού του δώσει η Έλενα το πράσινο φως. Μιας και αναφερθήκαμε στο ζευγάρι, δείτε εδώ τι είχε συμβεί με μια αγωγή.

Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά - Έσκασε η άσχημη είδηση

Άσχημα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τα επαγγελματικά του Μάρκου Σεφερλή, με την Έλενα Τσαβαλιά, όπως πάντα να είναι στήριγμα του.

Συγκεκριμένα, λόγω κορωνοϊού πολλές εκπομπές του ΑΝΤ1 μπαίνουν στον πάγο. Το κανάλι επιθυμεί να αποφύγει τις πρεμιέρες των πολυαναμενόμενων shows τους, καθώς κανείς δεν είναι σίγουρος πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία στην Ελλάδα.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά

Ανάμεσα λοιπόν, στις εκπομπές που έχουν μπει μέχρι στιγμής στον πάγο, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο, είναι και αυτή του Μάρκου Σεφερλή. Πρόκειται για μια απόφαση που σίγουρα στεναχωρεί τον ηθοποιό. Μιας και αναφερθήκαμε στο ζευγάρι, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε για το γάμο τους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share