Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε για χρόνια - Ήταν και...

Για πρώτη φορά στο φως!

20 Οκτωβρίου 2020 07:24
Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε για χρόνια - Ήταν και...

Ξέρετε ποιο ήταν το μεγάλο μυστικό που έκρυβε η Ζωή Λάσκαρη για χρόνια; Το Athensmagazine.gr έμαθε και θα σας παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με τη διαθήκη της.

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη έκανε η Μαίρη Μπάρκουλη με αφορμή το αινιγματικό και συνάμα τρυφερό μήνυμα στα social media του γιου της Νικόλα. Λίγα μόλις 24ωρα από το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη εξομολογήθηκε συγκινημένη στην εφημερίδα "Espresso" το μυστικό που κρατούσαν οι δύο γυναίκες για πολλά χρόνια.

"Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω αντίο στη γυναίκα που με μεγάλωσε. Καλό παράδεισο. Σε περιμένει πάνω ο μπαμπάς" είχε γράψει ο 17χρονος Νικόλας Μπάρκουλης, αποχαιρετώντας με το δικό της τρόπο τη Ζωή Λάσκαρη.

"Ο Νικόλας ήταν και παιδί" της! Τον πρωτοείδε σε ηλικία δύο ετών να τραγουδά σε μία τηλεοπτική εκπομπή το 'Αν θυμηθείς στο όνειρό μου' και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μην δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω" είχε πει η Μαίρη Μπάρκουλη.

"Πηγαίνει στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και..." - Αποκάλυψη σοκ για τη Ζωή Λάσκαρη

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη ζωή της Ζωής Λάσκαρη την είχε "σημαδέψει". Η ηθοποιός είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό.

Της "κόστισε" όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και χρηματικά, αφού το γεγονός αυτό ήταν αφορμή για να αλλάξει το έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Τι είχε αναφέρει η ίδια για το κορμί της, αλλά και τη νοσηλεία της;

Η Ζωή Λάσκαρη, δεν είχε κανένα κόμπλεξ για το κορμί της. "Το ότι εμφανίζομαι γυμνή σε διάφορες ταινίες δεν το θεωρώ καθόλου πρόστυχο ή ανήθικο. Αγαπώ το κορμί μου, έχω συμφιλιωθείτε τη γύμνια μου και γυμνή κολυμπάω και στη θάλασσα. Όχι βέβαια στο Φάληρο, αλλά σε όλες τις απόμερες γωνιές της Μυκόνου", είχε πει.

Για το λόγο αυτό το 1980 η ηθοποιός ανέβασε το έργο "Φρύνη η Εταίρα", του Γιώργου Ρούσσου στο Θέατρο Διάνα... Ωστόσο, στην τελευταία σκηνή για τις ανάγκες του ρόλο της έπρεπε να εμφανιστεί επί σκηνής ολόγυμνη, κάτι που εξόργισε το κοινό.

"Δεν γδύνομαι για να γδυθώ. Το απαιτεί ο ρόλος. Δεν κάναμε με τον συγγραφέα ένα έργο για μπανιστιρτζήδες. Κάναμε ένα έργο που θα σατίριζε την ηθική των πολιτικών και των παπάδων", είχε εξομολογηθεί.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share