Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Πάγωσε η Τατιάνα Στεφανίδου - "Φεύγω, δε θα σας αφήσω να..."

Το σκηνικό που λίγοι θυμούνται!

18 Οκτωβρίου 2020 15:16
Πάγωσε η Τατιάνα Στεφανίδου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός είχε επικρατήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα, όταν καλεσμένος της αποφάσισε να αποχωρήσει, θεωρώντας πως η εκπομπή της ωθούσε έτερο καλεσμένο στο να του πετά «λάσπη» και μέσω αυτής να κάνει καριέρα.

Συγκεκριμένα, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου», ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε δηλώσεις μέσω Skype στην Τατιάνα Στεφανίδου, για το ταξίδι του στην Αίγινα και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να πηγαίνει στο νησί για διακοπές παρά την απαγόρευση, και να αρνείται, μάλιστα, τον έλεγχο από το λιμενικό.

Ο κος Βαρουφάκης επανέλαβε ότι σταμάτησε στον έλεγχο και ότι το σπίτι του είναι στην Αίγινα, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να αυτοεξευτελίζεται, είμαστε σε μια δημοκρατική κοινωνία. Το θέμα αυτό δεν έχει καμία ουσία, είναι μια άλλη μορφή λασπολογίας».

Προς το τέλος των δηλώσεων του, όμως, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τον πρώην υπουργό Οικονομικών ότι στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο δήμαρχος Αίγινας, ο οποίος, θυμίζουμε, αποκάλυψε νωρίτερα πως «ο Βαρουφάκης είπε ότι είναι βουλευτής και έφυγε» στον έλεγχο που του έγινε στο λιμάνι.

Τατιάνα Στεφανίδου

Ο πρόεδρος του ΜεΡΑ25, ωστόσο, αρνήθηκε να παραμείνει στην εκπομπή και χαιρέτησε...

Νωρίτερα, είχε πει αναλυτικά: «Μένω στην Αίγινα πολύ πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Βρίσκομαι εδώ πολύ πριν από την 21η Μαρτίου που ανακοινώθηκε η απαγόρευση. Είμαι ο μόνος πολιτικός που αρνήθηκε την 25η Μαρτίου να πάει στην κατάθεση στεφάνου, γιατί θεωρώ ότι οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Έχω ζητήσει να κλείσει εντελώς η Βουλή και να λειτουργεί με τηλεδιάσκεψη.

Την Πέμπτη έκανα χρήση της βουλευτικής μου ιδιότητας, όπως είχα υποχρέωση να κάνω, πήρα το πλοίο των 10 π.μ. πήγα στη Βουλή και γύρισα με το πλοίο των 16.30. Είναι ψέμα ότι δεν σταμάτησα στον έλεγχο. Κατέβασα το παράθυρο του συνοδηγού, του έδειξα τη βουλευτική μου ταυτότητα και του εξήγησα ότι είχα πάει στη Βουλή. Μου είπε ότι δεν κάνουν αυτά τα χαρτιά. Πήγα στον ψεκασμό, έκατσα αρκετή ώρα στην ουρά. Είναι ξεκάθαρο. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την τοποθέτηση μου στην ολομέλεια». Μιας και αναφερθήκαμε στην Τατιάνα Στεφανίδου, δείτε εδώ τι έγινε στο Instagram της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share