Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κοντά στην "καταστροφή" ο Σπύρος Παπαδόπουλος

H γυναίκα που πήγε να τον "διαλύσει" - Τι είχε συμβεί;

17 Οκτωβρίου 2020 15:10
Κοντά στην
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κοντά στην "καταστροφή" είχε βρεθεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ωστόσο, ποια ήταν η γυναίκα που κάποτε πήγε να τον "διαλύσει";

Και όμως, ο παρουσιαστής δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το "Στην υγειά μας, ρε παιδιά". Τι είχε γίνει γνωστό;

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha, ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε κι έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι; Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι.

"Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξή του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο". Μιας και αναφερθήκαμε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δείτε εδώ την έντονη αντίδραση για καλεσμένο του.

Κι άλλο «χτύπημα» στον Σπύρο Παπαδόπουλο - Μετά το πρόβλημα υγείας του ανακοίνωσαν…

Κι άλλο «χτύπημα» δέχθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, καθώς σίγουρα δε θα του άρεσε αυτό, που του ανακοίνωσαν, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα, από το 2021 θα αρχίσει σταδιακά η μετάβαση στις νέες οριστικές συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών καθώς θα απενεργοποιούνται το ένα μετά το άλλο τα κέντρα εκπομπής σε μεταβατικές συχνότητες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει όλοι όσοι τα τελευταία χρόνια λαμβάνουμε επίγειο ψηφιακό σήματα να επανασυντονίσουμε τις τηλεοράσεις ή τους αποκωδικοποιητές μας σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Η σχετική καμπάνια πληροφόρησης θα αρχίσει να παίζει στα κανάλια από τον Δεκέμβριο και πρωταγωνιστής θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος προκρίθηκε ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους με τη σύμφωνη γνώμη όλων των καναλιών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το τελικό δίδυμο των υποψηφίων που τέθηκε στην κρίση των καναλαρχών ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share