Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τη Λίτσα Πατέρα - Θλίψη για την αστρολόγο

Τι συνέβη;

16 Οκτωβρίου 2020 18:27
Δύσκολες ώρες για τη Λίτσα Πατέρα - Θλίψη για την αστρολόγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες έζησε η Λίτσα Πατέρα, με τη γνωστή αστρολόγο να «βυθίζεται» στη θλίψη εξαιτίας μιας εξέλιξης, που κανείς μας δε θα ήθελε να βιώσει.

Συγκεκριμένα, η ίδια έπεσε θύμα ληστών. Η Λίτσα Πατέρα όταν πήγε στο εξοχικό της, διαπίστωσε πως κάποιος την είχε κλέψει.

Παρά την αρχική ταραχή της η Λίτσα Πατέρα σύντομα κατάλαβε ότι δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας, ενώ έριξε μια «βόμβα» για ορισμένα ζώδια στην τελευταία εκπομπή.

Συγκεκριμένα η γνωστή αστρολόγος του ΑΝΤ1, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» την εμπειρία που πέρασε, όταν πήγε στο εξοχικό της και διαπίστωσε πως την είχαν κλέβει.

«Πήγα το σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω απέναντι τη μπαλκονόπορτα ανοικτή. Κάποιος μπήκε μέσα, τι έχει γίνει… Έχω ανατριχιάσει και τώρα που το λέω. Κοιτάω και βλέπω ότι μου λείπει μόνο η τοστιέρα. Και λέω καλά ο άνθρωπος μπήκε για να πάρει μια τοστιέρα και δυο μαχαίρια; Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα.

Τελικά ανακαλύψαμε τι έγινε… Μάλλον άνοιξε το παράθυρο, δεν το είχα κλείσει καλά, είδε κάποιος ανοικτή την πόρτα, μπήκε μέσα, ήπιε νερό, πήρε την τοστιέρα και τα μαχαίρια κι έφυγε», είπε εμφανώς ανακουφισμένος η Λίτσα Πατέρα.

«Νέα σελήνη στο Ζυγό - Τα ζώδια που επηρεάζονται...» - Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα (Video)

Στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και το "Πρωινό" βρέθηκε και σήμερα, όπως και κάθε μέρα η έμπειρη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα και μας ενημέρωσε για όλες τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

«Νέα σελήνη στο Ζυγό με αρκετά ζώδια να επηρεάζονται...». Η αστρολόγος τόνισε πως ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί από ορισμένα ζώδια καθώς καραδοκούν εντάσεις, αντιπαραθέσεις αλλά και καβγάδες.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share