Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Ανατρίχιασαν στην οικογένεια των Στεφανίδου-Ευαγγελάτου - Σοβαρό πρόβλημα με τον γιο τους

Τι συνέβη;

15 Οκτωβρίου 2020 20:24
Ανατρίχιασαν στην οικογένεια των Στεφανίδου-Ευαγγελάτου - Σοβαρό πρόβλημα με τον γιο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα έφερε πρόσφατα μια είδηση στην οικογένεια των Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς εμφανίστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα με τον γιο τους.

Συγκεκριμένα, καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Πόπη Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος, για την οποία ξέσπασε σάλος, και παρουσιάστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Πάνω στη συζήτηση αναφέρθηκε στις δύο από τις τρεις κόρες της που ζουν στην Ολλανδία.

Κάποια στιγμή η Τσαπανίδου ρώτησε την Στεφανίδου αν γύρισε ο γιος της ή βρίσκεται ακόμα στην Αγγλία.

Τατιάνα Στεφανίδου γιος

Τότε η Στεφανίδου αποκάλυψε ότι ο γιος της Νικόλας ο οποίος σπουδάζει στην Αγγλία έχει επιστρέψει και βρίσκεται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ο νόμος ορίζει ότι όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν προληπτικά σε κατ΄οίκον καραντίνα για 14 μέρες. Μάλιστα, οι παραβάτες θα τιμωρούνται με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Πανικός για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο - Εμφανίστηκαν «εχθροί» στο Mega

Πανικός επικρατεί στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς ξαφνικά μοιάζει να εμφανίστηκαν… εχθροί στο Mega, βάζοντας «εμπόδια» στις πιθανές τους συμφωνίες και φέρνοντας σε αδιέξοδο την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στέλεχος της ενημέρωσης βάζει βέτο στην πρώτη, ενώ μοιάζει να μην επιθυμεί ούτε και το σύζυγό της στο δελτίο ειδήσεων. Γενικότερα, όμως, η κατάσταση στη Συγγρού είναι μπλεγμένη, αφού τα πολλά κέντρα εξουσίας προκαλούν χάος και δυσκολεύουν το σχεδιασμό του προγράμματος για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο στο βαθμό που το κανάλι έχει ανάγκη την παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου, είτε στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή των ειδήσεων είτε στο πρόγραμμα, μιας και η εκπομπή του είναι η μοναδική με διψήφια ποσοστά. Η απόφαση (αρνητική ή θετική) και για την Τατιάνα δεν θα αργήσει να ληφθεί.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share