Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρός πρωταγωνιστής του «Παρά Πέντε» - Πριν καταλήξει είχε ορκιστεί ότι…

«Βυθίστηκαν» όλοι στη θλίψη

14 Οκτωβρίου 2020 16:00
Νεκρός πρωταγωνιστής του «Παρά Πέντε» - Πριν καταλήξει είχε ορκιστεί ότι…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός είχε βρεθεί πρωταγωνιστής του «Παρά Πέντε», ο οποίος είχε αφήσει έναν όρκο πριν καταλήξει, με τους συντελεστές της σειράς να «βυθίζονται» στη θλίψη.

Συγκεκριμένα, ακόμη μια σημαντική απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας αφού από τη ζωή έφυγε ο ηθοποιός Γιώργος Χαδίνης.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ πρόσφατα έπεσε μια «βόμβα» για τη σειρά.

«Ακόμα ένας αγαπημένος συνάδελφος και φίλος έφυγε. Με σημαντική παρουσία στο θέατρο. Ευγενικός και με χιούμορ άνθρωπος. Βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός από τον γιό του. Καλό ταξίδι καλέ μας φίλη Γιώργο Χαδίνη» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Χαδίνης είχε συμμετάσχει και σε ένα επεισόδιο του «Παρά πέντε» και συγκεκριμένα σε εκείνο της ορκωμοσίας του Σπύρου υποδυόμενος τον καθηγητή του.

Θυμηθείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο:

Θυμάστε τη συμπεθέρα της Ζουμπουλίας από το «Παρά Πέντε»; Θα πάθετε πλάκα από το πόσο υπέροχη είναι και σήμερα

Θυμάστε τη συμπεθέρα της Ζουμπουλίας από το «Παρά Πέντε», τη λεγόμενη «Μαριλένα Δορκοφίκη»; Θα πάθετε πλάκα με το πόσο υπέροχη είναι και σήμερα, με την ίδια να κάνει εξαιρετική καριέρα μέχρι σήμερα.

Όταν το Παρά Πέντε ξεκίνησε την προβολή του στην τηλεόραση, ξέραμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ότι μόλις είχαμε βρει ένα νέο, μεγάλο κόλλημα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, γνωστός για το ταλέντο του στη συγγραφή, είπε μετά τις Σαββατογεννημένες να παραδώσει στο κοινό του άλλη μία σειρά που να γράψει τηλεοπτική ιστορία.

Οι χαρακτήρες που απάρτιζαν το cast ήταν δημιουργημένοι, ώστε να χαρακτηρίζονται από τη μοναδικότητά τους και -φυσικά- από το εκπληκτικό τους χιούμορ. Πέρα από τους πέντε της βασικής ομάδας -Σπύρο, Ντάλια, Φώτη, Ζουμπουλία, Αγγέλα- υπήρχαν και πολλοί άλλοι, χωρίς τους οποίους το Παρά Πέντε δε θα ήταν ποτέ ίδιο.

Ένας από αυτούς τους χαρακτήρες ήταν κι αυτός της Ελένης Κρίτα, που υποδύθηκε τη συμπεθέρα της Ζουμπουλίας: η Μαριλένα Δορκοφίκη ή αλλιώς ο Δράκουλας.

Οι δυο τους, όντας δύο άνθρωποι από τελείως διαφορετικούς κόσμους, «σκοτώνονταν» από το πρώτο επεισόδιο κι έδιναν στο κοινό το θέαμα που αποζητούσε. Όσο και να μην ήθελαν να το παραδεχτούν, όμως, κι όπως φάνηκε στη συνέχεια, συνήθισαν η μία την παρουσία της άλλης κι αγαπήθηκαν.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share