Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ήταν μανιοκαταθλιπτική και είχε..." - "Χτύπημα" κάτω από τη ζώνη στην Αθηνά Ωνάση

Σοκαρίστηκε η κληρονόμος όταν τα έμαθε!

14 Οκτωβρίου 2020 11:39
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αντεπίθεση είχε περάσει ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο μετά την κίνηση της χρυσής κληρονόμου Αθηνάς Ωνάση να βάλει πωλητήριο στο σπίτι, τα άλογα και τα αυτοκίνητα που διατηρούσε ο ίδιος όσο ήταν ζευγάρι.

Εκείνος είχε προχωρήσει σε "χτύπημα κάτω από τη ζώνη" καταλογίζοντας της ψυχικά νοσήματα και αδυναμία να εκπληρώσει έστω και τα στοιχειώδη συζυγικά της καθήκοντα. Συγκεκριμένα, ο Ντόντα ισχυριζόταν, ότι η Αθηνά πάσχει από μανιοκατάθλιψη και ότι αυτό είχε πολλές επιπτώσεις στη σχέση και τις προσωπικές επαφές του ζευγαριού.

Μάλιστα, αυτό υποστήριξε στο δικαστήριο μια διακεκριμένη Βραζιλιάνα ψυχίατρος που βρέθηκε εκεί ως μάρτυρας, προκειμένου να πιστοποιήσει τα λεγόμενά του. Ο Αλβάρο, είχε καταθέσει, επίσης, αγωγή διεκδικώντας 10 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι η καριέρα του ως ιππέας υπέστη βλάβη στη διάρκεια του έγγαμου βίου του με την Αθηνά. Μιας και αναφερθήκαμε στην κληρονόμο, δείτε εδώ την κίνησή της που εξόργισε την οικογένειά της.

"Πληγώθηκα από την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και..." - Έσκασε βόμβα για την κληρονόμο

Ήταν κοντά στην Αθηνά Ωνάση για 20 ολόκληρα χρόνια. Πλέον, δηλώνει απογοητευμένος μαζί της. Ο λόγος για τον επί χρόνια συνεργάτη της οικογένειας Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος είχε μιλήσει για τη χρυσή κληρονόμο.

"Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσαντίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της!

Από τη μια έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο.

Ξέρεις τι είναι η γυναίκα σου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει 'ούτε ένα ευρώ' μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι΄ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στο δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση μου με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ. Ότι δε θέλω καμιά επαφή, πλέον, μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάσση!", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μανθεάκης. Μιας και αναφερθήκαμε στην Ωνάση, δείτε εδώ νέες αποκαλύψεις.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share