Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Κάγκελο» στον αέρα Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης - Τι συνέβη;

Δεν το περίμεναν!

12 Οκτωβρίου 2020 16:58
«Κάγκελο» στον αέρα Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κάγκελο» είχαν μείνει στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με μια κίνηση να τρελαίνει το ζευγάρι στην ώρα της εκπομπής τους, καθώς δε θα μπορούσαν να το είχαν φανταστεί.

«Ναι, γεια σας. Μιλάω με τον κύριο Κατσούλη και την κυρία Καραβάτου;» ακούστηκε μια ανδρική φωνή η οποία επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», ενώ σε μια άλλη περίπτωση σοκαρίστηκαν λίγο πριν βγουν στον αέρα.

Οι παρουσιαστές απάντησαν θετικά και ο συγκεκριμένος κύριος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής του Star Channel. «Τόσο καιρό προσπαθώ να μιλήσω και δεν τα έχω καταφέρει» εξέφρασε το παράπονο του ο τηλεθεατής.

«Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε» απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης και θέλησε να μάθει περισσότερα για τον τηλεθεατή που κάλεσε στην εκπομπή.

Ο άντρας ο οποίος κάλεσε στην εκπομπή δήλωσε πως λέγεται Δημήτρης, είναι 43 χρονών, μένει στη Λιβαδειά, έχει ελιές από τις οποίες βγάζει λάδι, και έχει μηνιαίο εισόδημα 5.000 ευρώ τον μήνα. Ο Δημήτρης πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή γιατί επιθυμούσε να κάνει γνωριμία για να φτιάξει τη ζωή του. Ζήτησε μια κοπέλα που να ακούει Ζόζεφιν ενώ δεν έκρυψε την προτίμηση του στην Τζώρτζια Γεωργίου.

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον τηλεθεατή τους.

«Καλημέρα παιδιά, ο Δημήτρης ο Μακαλιάς είμαι!» αποκάλυψε ο ηθοποιός μετά από αρκετή ώρα και οι παρουσιαστές ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

«Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω τον γιατρό γιατί...» - Ανατριχιάζει με το πρόβλημα υγείας η Κατερίνα Καραβάτου

Ανατριχιάζει με το πρόβλημα υγείας η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε για την κουβέντα, που τελικά δεν έκανε με τον γιατρό, αναφέροντας το λόγο που δεν προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

«Λόγω γηρατειών δεν δυσκολεύομαι πια στο πρωινό ξύπνημα» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη και η Κατερίνα Καραβάτου μόλις άκουσε τη συγκεκριμένη δήλωση, κάπως ταυτίστηκε με την ηθοποιό.

«Εγώ πριν από 2-3 χρόνια, νόμιζα ότι είχα πάθει μια διαταραχή του ύπνου επειδή ο Αρίωνας ξυπνούσε πάρα πολλές φορές και λέω μου έχει μείνει από εκεί», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου μετά. Μου είπα στον εαυτό μου, εγώ η ίδια ότι ναι, μάλλον έχω γεράσει. Πραγματικά δεν μπορώ να κοιμηθώ, στις 4:30 είμαι ξύπνια».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share