Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θυμάστε το μεγάλο έρωτα του Σταμάτη Γαρδέλη; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα

Άλλος άνθρωπος!

11 Οκτωβρίου 2020 17:20
Θυμάστε το μεγάλο έρωτα του Σταμάτη Γαρδέλη; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα

Η εποχή των 80s ήταν η χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας που ανέδειξε μεγάλους ηθοποιούς όπως ο Στάθης Ψάλτης, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, η Βίνα Ασίκη, η Σοφία Αλιμπέρτη και η Έφη Πίκουλα. Εκείνη την περίοδο οι ηθοποιοί αυτοί μεσουρανούσαν και είχαν συνηθίσει να τους φωνάζουν ακόμη και στο δρόμο με ονόματα από ρόλους τους. Πώς είναι σήμερα όλοι αυτοί;

Το απόλυτο sex symbol της εποχής μπορεί να ήταν η Βίνα Ασίκη με τις θεματικές καμπύλες της όμως η σκηνή που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων μας έχει πρωταγωνίστρια την Έφη Πίκουλα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που ο Σταμάτης Γαρδέλης παίρνει την κιθάρα του και της τραγουδάει το "έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ"; Μπορεί να μην είχε τα πρωτεία της... σεξοβόμβας όμως πολλοί ήταν εκείνοι που ήταν ερωτευμένοι μαζί της καθώς η απαράμιλλη ομορφιά της και η αθωότητα που απέπνεε ήταν τα βασικά ατού της.

Η όμορφη ηθοποιός σήμερα είναι 61 ετών, σίγουρα έχει αλλάξει πολύ από τότε όμως παραμένει μια κούκλα. Η αλήθεια είναι πως τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αλλαγή κάποιου με τα χρόνια μας προκαλεί σοκ, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Ντίνα από το "Άκρως Οικογενειακόν".

Θυμάστε τα "Κακά Κορίτσια"; Δείτε πώς είναι σήμερα το αξέχαστο ποπ συγκρότημα των 90s

Ποιος άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στα 90s δεν έχει ακούσει έστω και μια φορά το "Ήρθες πάλι", ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει το "Μου λείπει"; Ναι, φυσικά και αναφερόμαστε στο αξέχαστο ποπ συγκρότημα της εποχής, τα "Κακά Κορίτσια". Πώς είναι σήμερα οι τρεις τραγουδίστριες Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πραγματικά "τρομακτική" αλλαγή, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο Μάριος από το "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Πριν από περίπου δύο χρόνια τα κακά κορίτσια έκαναν ένα reunion. Με αφορμή αυτό το γεγονός παραχώρησαν συνέντευξη σε γνωστή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Κι εμείς τις είδαμε λίγο πιο πρόσφατα ακόμη, όταν έκαναν έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή του.

Ερχόμενοι στο σήμερα, έχουν αλλάξει πολλά. Πραγματικά ίσως να μην τις αναγνωρίσει κανείς. Παρόλα αυτά, οι φωνές τους παραμένουν ίδιες. Όσα χρόνια και αν περάσουν, το βέβαιο είναι πως τα κορίτσια θα τραγουδούν «ήρθες πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο, που στον τόπο του εγκλήματος γυρνά….».

Δείτε πώς είναι σήμερα:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share