Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Ο Νίκος βασάνιζε τον εαυτό του..." - Η αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω κάτω στο θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Δήλωση "βόμβα"

10 Οκτωβρίου 2020 14:23

Σοκ είχε προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του μακάβριου θανάτου του διάσημου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου μέσα στο σπίτι του. Σενάρια και εικασίες γύρω από το στυγερό έγκλημα έχουν ακουστεί κατά καιρούς πολλά. - δείτε εδώ το πόρισμα του ιατροδικαστή. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε μια τρομερή αποκάλυψη για τη ζωή του στενού του φίλου και συνεργάτη.

Για τη σχέση που είχαν μεταξύ τους αλλά και τον χαρακτήρα του αποθανόντα ηθοποιού ρωτήθηκε ο σκηνοθέτης και οι δηλώσεις του ήταν πραγματικά κόλαφος.

Χαρακτηριστικά είπε: "Θεωρώ ότι ο Νίκος δεν είχε αποδεχτεί ποτέ ουσιαστικά τις επιλογές του και κυρίως βασάνιζε τον εαυτό του. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος στον οποίο έκανε κακό, αυτός ήταν ο εαυτός του".

Η δήλωση του σκηνοθέτη προκαλεί ρίγη συγκίνησης καθώς αποκαλύπτει πτυχές για το χαρακτήρα του Νίκου Σεργιανόπουλου που μέχρι πρότινος αγνοούσαμε.

Απίστευτο παρασκήνιο με τον Νίκο Σεργιανόπουλο - Οι δράσεις που οδήγησαν στην άγρια δολοφονία του

Απίστευτο είναι το παρασκήνιο με την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, αφού υπήρξαν νέες αποκαλύψεις για τις δράσεις του, που οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο Βασίλης Λούκας, γνωστός από τις τηλεοπτικές εκπομπές «Star Club», έγραψε ένα αινιγματικό βιβλίο με την πολύτιμη βοήθεια του ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, ιχνηλατώντας βήμα βήμα τις συνθήκες θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου, της Χριστίνας Ωνάση καθώς και του Κώστα Ταχτσή, με τον πρώτο να έχει μιλήσει και για την ομοφυλοφιλία.

O ραδιοφωνικός παραγωγός του Κosmos αφιέρωσε ατελείωτες ώρες διαβάσματος ιατροδικαστικών εκθέσεων και συλλέγοντας σημαντικές πληροφορίες -άγνωστες στο ευρύ κοινό- από γνωστούς και φίλους εκείνων που «έφυγαν» έγραψε το βιβλίο «Showbiz thriller», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Στις σελίδες του, ανάμεσα στους αστέρες με το τραγικό τέλος, περιλαμβάνονται και υποθέσεις προσωπικοτήτων που ζούσαν μόνιμα συνδεδεμένοι με υψηλούς δείκτες δημοσιότητας, όπως οι Μέριλιν Μονρόε, Ελβις Πρίσλεϊ, Τζον Λένον, Μπρους Λι, Αν Νικόλ Σμιθ, Νταϊάνα και Μάικλ Τζάκσον, με λεπτομέρειες που «παγώνουν» τον αναγνώστη.

«Μέσα από αρκετή εξερεύνηση, βρέθηκα αντιμέτωπος με καταστάσεις και με ιστορίες που είναι πλημμυρισμένες από δράση, ένταση και μεγάλες δόσεις μυστηρίου. Υποθέσεις περίεργες, περιπτώσεις ανεξιχνίαστες, ιστορίες με πασίγνωστα πρόσωπα που πέθαναν προτού γεράσουν. Θρίλερ που δεν σταμάτησαν να εξελίσσονται και άρχισαν να συνθέτουν ένα περίεργο déjà vu. Ιστορίες που φλερτάρουν με τον μύθο αλλά και με την αλήθεια. Περιπτώσεις που άρχισα να ζω κι εγώ ξανά με έναν ιδιαίτερο δικό μου τρόπο. Σε όλες η πραγματικότητα μοιάζει εντελώς αλλόκοτη. Ειδικά τις μικρές εκείνες στιγμές, που το απίθανο δείχνει να παντρεύεται την αλήθεια» αναφέρει ο Βασίλης Λούκας στην «Espresso».

Κλάματα, υστερίες, διαβολικοί δολοφόνοι που έμειναν ασύλληπτοι, μοιραίοι παράγοντες, χτυπήματα στο ψαχνό, συμπτώσεις αλλά και υπερβολική αγάπη συνθέτουν το βιβλίο του. Ένα θρίλερ που εξελίσσεται στις σελίδες του και κάνει τον αναγνώστη να νιώθει ότι η φαντασία μπορεί να ακροβατεί παράλληλα με την πραγματικότητα.

Σήμερα, δημοσιεύουμε μερικές σοκαριστικές πληροφορίες από τα κεφάλαια της έκδοσης. Ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης, σε μια συζήτηση με τον Βασίλη Λούκα, του αποκάλυψε μια σημαντική παράμετρο στη δολοφονία του γοητευτικού ηθοποιού.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος επικοινώνησε με το γραφείο του, ζητώντας του επίμονα ένα άμεσο ραντεβού. Σε εκείνη την επικοινωνία, ο πρωταγωνιστής των «Δύο Ξένων», που στις 4 Ιουνίου του 2008 βρέθηκε στο σπίτι του στο Παγκράτι κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές από τα χέρια 30χρονου Γεωργιανού, ακουγόταν βιαστικός και αγχωμένος. Έπειτα από μία ώρα καθόταν απέναντι από τον ιδιωτικό ερευνητή, φορώντας καπέλο και μαύρα γυαλιά. «Έχω πρόβλημα… Φοβάμαι μετά την περιπέτεια που γνωρίζετε… Φοβάμαι και θέλω να ερευνήσω… Κάτι με φοβίζει. Μ’ έστειλε ένας φίλος μου που σας ξέρει καλά (χωρίς ποτέ να του αναφέρει το όνομα του φίλου του). Βοήθησέ με, δέχομαι απειλές» του αποκάλυψε. Φοβόταν πολύ για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και την Δήμητρα Δάρδα, ο Γιώργος Τσούκαλης του ζήτησε να επικεντρωθεί στο γεγονός και να συγκεντρώσει ορισμένα στοιχεία προκειμένου η έρευνα να ξεκινούσε σύντομα. Την Κυριακή το βράδυ, ο Νίκος Σεργιανόπουλος επικοινώνησε και πάλι με τον ντετέκτιβ, ζητώντας του να συναντηθούν έπειτα από τρεις ημέρες στο σπίτι του, την Τετάρτη, στο Παγκράτι. Ο θάνατος όμως δεν άφησε να γίνει αυτό το ραντεβού ποτέ. Στο άκουσμα της είδησης, ο γνωστός ερευνητής τηλεφώνησε αμέσως στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και τους ενημέρωσε για την επαφή που είχε, ενώ το ίδιο βράδυ κατέθεσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ. Τα ερωτήματα που μένουν μετέωρα είναι πολλά και αναπάντητα… ανέφερε ο συγγραφέας, αποκαλύπτοντας το μυστηριώδες ραντεβού…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share