Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά: Δείτε σπάνιες φωτογραφίες με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Κάρολο να...

Απίστευτες εικόνες για πρώτη φορά στο φως!

5 Οκτωβρίου 2020 08:58
Για πρώτη φορά: Δείτε σπάνιες φωτογραφίες με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Κάρολο να...

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν άγνωστες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα από το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Οι εικόνες αυτές είναι τραβηγμένες από τον Λόρδο Patrick Lichfield, φωτογράφο και μακρινό συγγενή της οικογένειας.

Αν και ο γάμος έγινε στον καθεδρικό του St. Paul στις 29 Ιουλίου 1981, οι φωτογραφίες μας δίνουν μια σπάνια ματιά από την δεξίωση στο Μπάκιγχαμ.

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν ευχαριστήριο δώρο του Lichfield στον βοηθό του. Αναμένεται να πουληθούν για τουλάχιστον $1.000-$2.000, αλλά ο Bobby Livingston, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του RR Auction που διοργάνωσε την εκδήλωση, είπε:

"Πουλήσαμε μία φωτογραφία της Νταϊάνα για σχεδόν $18.000 πέρσι ή πρόπερσι, γι' αυτό δεν θα εκπλαγώ αν αυτές πιάσουν ακόμα περισσότερα χρήματα." Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ τι έκανε όταν τραυματίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι.

"Θεέ μου τι έγινε;" - Σοκαρισμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα αμέσως μετά το τροχαίο

Μετά το τραγικό δυστύχημα, στις 31 Αυγούστου του 1997 στο Παρίσι, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ακόμα ζωντανή. Ποια ήταν τα τελευταία της λόγια, λίγο πριν "φύγει" από τη ζωή;

Είκοσι χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών και η ανάμνησή της παραμένει ζωντανή, όχι μόνο για τους δικούς της ανθρώπους αλλά και για χιλιάδες Βρετανούς. Ο Ξαβιέ Γκουρμελόν, πυροσβέστης σε παρακείμενο πυροσβεστικό σταθμό, ήταν ανάμεσα στους πρώτους που έτρεξαν να προσφέρουν βοήθεια μετά το μοιραίο τροχαίο στο τούνελ Pont de l’Alma της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο 50χρονος σήμερα πυροσβέστης, που μετά από 22 χρόνια υπηρεσίας έχει συνταξιοδοτηθεί, αποκαλύπτει για πρώτη φορά στον βρετανικό Τύπο τα τελευταία λόγια της πριγκίπισσας λίγο πριν φύγει από την ζωή. Όπως ο ίδιος δηλώνει όταν πλησίασε το παραμορφωμένο όχημα δε γνώριζε ποιοι επέβαιναν σε αυτό.

"Το αυτοκίνητο ήταν συντρίμμια και το αντιμετωπίσαμε σαν οποιοδήποτε τροχαίο ατύχημα. Βρισκόμασταν πολύ κοντά στο σημείο και μας πήρε μόνο τρία λεπτά για να πάμε", δηλώνει ο 50χρονος πυροσβέστης και αναφέρει ότι ο οδηγός Ανρί Πολ ήταν ήδη νεκρός, ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Τρέβορ Ρις Τζόουνς ήταν ο μόνος επιζών ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόντουσαν η Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας ήταν σε άσχημη κατάσταση, έπαθε καρδιακή ανακοπή μέσα στο αυτοκίνητο και μόλις μεταφέρθηκε έξω από αυτό διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η πριγκίπισσα ήταν ζωντανή, πεσμένη κάτω και μόλις που εκινείτο. Είχε ένα μικρό τραύμα στον δεξί της ώμο, αλλά δεν υπήρχε αίμα πουθενά στο σώμα της.

"Θεέ μου, τι έγινε;", ήταν τα τελευταία της λόγια. Ο πυροσβέστης, που είχε φθάσει στο σημείο με μια ομάδα 10 ανδρών, προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, της κράτησε το χέρι και της ζήτησε να παραμείνει ήρεμη.

Όπως υποστηρίζει ο 50χρονος πίστευε ότι η πριγκίπισσα θα ζούσε γιατί είχε τις αισθήσεις της και τα μάτια της ήταν ανοιχτά. Ο Γκουρμελόν δεν είχε αναγνωρίσει αμέσως ότι επρόκειτο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και μόνο όταν τον ρώτησε ο υπεύθυνος του ασθενοφόρου που έφθασε στο σημείο αν την γνωρίζει, εκείνος την κοίταξε στο πρόσωπο και την αναγνώρισε.

Ο άντρας ένιωσε σοκαρισμένος όταν έμαθε πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξέπνευσε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Κυριακής. "Ακόμα βλέπω αυτή την εικόνα, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και που πάντα σκέφτομαι αυτή την εποχή του χρόνου", ανέφερε. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα, δείτε εδώ την εκδίκηση των παιδιών της προς την Καμίλα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share