Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Η Βουγιουκλάκη κατέστρεψε τον εαυτό της" - Αποκάλυψη σοκ για την Αλίκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Για πρώτη φορά στη "φόρα"!

5 Οκτωβρίου 2020 07:39
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη αποκάλυψη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία αναφέρει ότι η εθνική μας σταρ ήταν δυστυχισμένη και κατέστρεψε τον εαυτό της.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” είχε παραχωρήσει η Μέλπω Ζαρόκωστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μια πολύ δυστυχισμένη κοπέλα και πήγε και κατέστρεψε τον εαυτό της. Δεν την έχω δει ποτέ ευτυχισμένη. Ήθελε να κερδίσει τον κόσμο όλο και δεν κατάφερε να κερδίσει τον εαυτό της. Ο Δημήτρης ήταν ένα καλό παιδί. Ήταν αταίριαστοι οι δυο τους. Είχαν και οι δύο μια τεράστια αγωνία να γίνουν διάσημοι και πλούσιοι και χάνανε τη στιγμή, χάνανε την βραδιά την ωραία, χάνανε την παρέα". Μιας και αναφερθήκαμε στο ζευγάρι, δείτε εδώ με ποια τα είχε παράλληλα με την Βουγιουκλάκη.

"Παίρνει ένα τασάκι και του το πετάει" - Το περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσε χαμό

Ένα άγνωστο περιστατικό για την καλή της φίλη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε περιγράψει η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του STAR Λόλα Νταϊφά. Τι είχε αποκαλύψει για την αντίδραση της ηθοποιού, όταν ζήτησαν το βιογραφικό της;

Διαβάστε αναλυτικά όσα είχε πει:

"Καλή μου φίλη από τον χώρο ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την ένιωσα πολύ φίλη μου και ήταν ένας άνθρωπος δυνατός και συγχρόνως πολύ τρυφερός και ευαίσθητη. Είχες την αίσθηση ότι περπατάει και την ώρα που περπατάει ένα αστέρι είναι κοντά της και έχω την αίσθηση ότι δεν ξεπεράστηκε γιατί μου κάνει εντύπωση που ακόμα νέα μικρά παιδιά την ξέρουν από τις ταινίες και λένε ότι θέλουν να γίνουν Βουγιουκλάκη. Το έλεγε ότι να δεις που εγώ θα φύγω και θα με θυμούνται γενιές.

Μια φορά είχε έρθει ένας από την Αμερική και λέει ότι θέλω βιογραφικό της Βουγιουκλάκη. Του εξήγησα ότι η Βουγιουκλάκη δεν είναι το πρόσωπο που θέλει βιογραφικό διότι είναι η νούμερο ένα σταρ της Ελλάδας για πολλά χρόνια, που γίνεται προσκύνημα στις παραστάσεις της και εκείνος επέμενε. Το είπα στην Αλίκη και έρχεται μια μέρα στο στούντιο και του λέω η κυρία Βουγιουκλάκη μπαίνει τώρα και πάει και της λέει “May I have your CV” (Μπορώ να έχω το βιογραφικό σας;) και του λέει αυτή “Just a moment’ (Μισό λεπτό) Παίρνει ένα τασάκι και παφ του το πετάει! “This is my CV” (Αυτό είναι το βιογραφικό μου). Έκτοτε τελείωσε, δεν της ξαναείπε ούτε για CV ούτε τίποτα." Εκτός από αυτό το περιστατικό, διαβάστε εδώ την κατάθεση ψυχής της Αλίκης 7 μήνες πριν φύγει από την ζωή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share