Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Όλα στη φόρα για Παπαμιχαήλ: Με ποια τα είχε παράλληλα με την Βουγιουκλάκη;

Δεν το ήξερε κανείς!

4 Οκτωβρίου 2020 07:58
Όλα στη φόρα για Παπαμιχαήλ: Με ποια τα είχε παράλληλα με την Βουγιουκλάκη;
Από Σοφία Φυρογένη

Με ποια ηθοποιό τα είχε παράλληλα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ; To Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε τη γυναίκα αυτή, όπως έκανε και με τη σχέση που είχε η εθνική μας σταρ.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο. Η σχέση τους και ο γάμος τους άφησε εποχή αν και πέρασε από χίλια κύματα. Κατά καιρούς αρκετές αποκαλύψεις έχουν γίνει για άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής των αείμνηστων ηθοποιών.

Η δημοσιογράφος Ροζίτα Σώκου μίλησε σε συνέντευξή της για τους δύο ηθοποιούς. Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Δέσπω Διαμαντίδου. Σύμφωνα με όσα είπε, δεν ήταν κάτι μυστικό και εξήρε την ψυχραιμία της ηθοποιού όταν έμαθε για την σχέση του Παπαμιχαήλ με την Βουγιουκλάκη.

Παπαμιχαήλ σχέσεις

"Τα είχε επίσημα, δεν ήταν μυστικό, το ξέραμε όλοι. Εγώ πήγαινα συχνά στη Δέσπω και δίπλα είχε ένα διαμερισματάκι μικρό ο Δημήτρης, το οποίο ήταν δικό του. Αφού είχε τελειώσει το φαγητό του με τη Δέσπω, μετά από παράσταση, κατά τις 4 το πρωί τον είδε κάποιος με την Αλίκη.

Έτσι το μάθαμε. Η Δέσπω έμαθε για τον δεσμό του Δημήτρη και της Αλίκης από τις εφημερίδες. Δεν την πείραξε, δεν κάθισε να κλάψει. Αυτό ήταν το σπουδαίο, η ψυχραιμία της" αποκάλυψε η Ροζίτα Σώκου.

Στη συνέχεια μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Την Αλίκη την έφαγε η μανία να έχει ευτυχισμένο τον κόσμο! Ο κόσμος την ήθελε πάντα με το λουλούδι στα μαλλιά. Όταν έπαιξε τη "Φιλουμένα Μαρτουράνο" ήταν η καλύτερη "Φιλουμένα" που έχω δει στη ζωή μου. Αλλά βγήκε μελαχρινή και 50άρα και το έργο έπεσε αμέσως. Ο κόσμος δεν την άφησε να αγιάσει".

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δε φαντάζεστε τι μισθό έπαιρνε για κάθε της ταινία

Ο μισθός που έπαιρνε από την Φίνος Φιλμ η Ζωή Λάσκαρη, αλλά και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, αναφέρεται στο αφιέρωμα που φιλοξένησε γνωστό περιοδικό για την ηθοποιό. Πόσα χρήματα όμως έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη; Η αποκάλυψη θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

"Η Ζωή Λάσκαρη πληρωνόταν από τη Φίνος Φιλμ με μηνιάτικο. Συνολικά, τον χρόνο αμειβόταν με 260.000 δραχμές. Αμοιβή μικρότερη από της Αλίκης Βουγιουκλάκη που πληρωνόταν 500.000 δραχμές την ταινία και από του Κώστα Βουτσά, που αμειβόταν με 300.000 δραχμές ανά ταινία.

Αλίκη Βουγιουκλάκη μισθός

Αντιθέτως, κέρδιζε περισσότερα από την Χρονοπούλου και την Καραγιάννη που έπαιρναν 80.000 δραχμές ανά ταινία", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα! Μιας και αναφερθήκαμε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε εδώ τη σπάνια φωτογραφία της από το 1958.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share