Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυρ και μανία ο Νίκος Χατζηνικολάου - "Ντροπή σου ψεύτη"

Το περιστατικό που λίγοι θυμούνται

3 Οκτωβρίου 2020 13:20
Πυρ και μανία ο Νίκος Χατζηνικολάου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός υπήρξε στον αέρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν πυρ και μανία με καλεσμένο του, ο οποίος τον κατηγόρησε και τον χαρακτήρισε ως ψεύτη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει μπλέξει σε αρκετούς καβγάδες στην πλούσια καριέρα του, αλλά σαν αυτόν με συνάδελφό του, που έγινε στην πορεία αρχηγός κόμματος, ελάχιστους έχουμε δει.

Είχε έρθει, τότε, σε έντονη αντιπαράθεση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με τους δύο άνδρες να επιδίδονται σε έναν άγριο καβγά στη διάρκεια της εκπομπής «Στον Ενικό», με αφορμή τότε την υπογραφή του μνημονίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου εκνευρίστηκε όταν ο αρχηγός του «Ποταμιού» τον χαρακτήρισε «ψεύτη». Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν περισσότερο μετά την επισήμανση του Ν. Χατζηνικολάου ότι και το «Ποτάμι» στην βουλή, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο.

Αυτή η διαπίστωση του παρουσιαστή της εκπομπής ενόχλησε τον Σ. Θεοδωράκη σε σημείο να χαρακτηρίσει «ψεύτη» τον Ν. Χατζηνικολάου». Ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία αφορούσε την παραμονή η όχι της χώρας στο ευρώ.

«Ντροπή. Ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο και σας προκαλώ να μου φέρεται ψηφοφορία στη βουλή η οποία να αφορούσε το Ευρώ. Εσείς λέτε ψέματα και ντρέπομαι που αναγκάζομαι επειδή μου μιλήσατε με τον τρόπο αυτό να σας απαντήσω έτσι. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι σε συνέντευξη», είπε μεταξύ άλλων ο Ν.Χατζηνικολάου.

Σχεδόν χάνοντας την ψυχραιμία του ο εκδότης –παρουσιαστής για τρεις φορές είπε «Ντροπή σου» σου απευθυνόμενος στον Σ. Θεοδωράκη λέγοντας παράλληλα ότι αυτός λέει ψέματα και συμπλήρωσε «κρίμα, είστε και δημοσιογράφος». Μιας και αναφερθήκαμε στα ξεσπάσματα του Νίκου Χατζηνικολάου, δείτε εδώ τι είπε σε έναν αθλητή, πριν λίγες ημέρες.

Δείτε το βίντεο:

"Δυόμισι φορές σε εντατική…" - Θρίλερ για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Στην περιπέτεια της υγείας του, αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου. Τι είπε για τις εντατικές, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1;

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, περί τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ανέφερε στην εκπομπή του, στον Real fm, με αφορμή τους κινδύνους από τον κορωνοϊό, ότι δυο φορές νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας -διαβάστε εδώ περισσότερα για το θέμα υγείας- και δε θα ήθελε αυτό να συμβεί και τρίτη.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, η συζήτηση το έφερε πάλι (όταν θύμωσε από μήνυμα ακροατή) να μιλήσει για τη νοσηλεία του, "δυόμισι φορές" όπως είπε, σε ΜΕΘ. Οι δύο ήταν για αρκετά 24ωρα και η τρίτη για λίγες ώρες.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share