Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Για να κάνει τις χημειοθεραπείες..." - Η ιστορία για τον καρκίνο και το εμπάργκο της Ζωής Λάσκαρη

Όσα δεν ξέραμε!

3 Οκτωβρίου 2020 07:36
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο άκουσμα της είδησης, ότι πέθανε η Ζωή Λάσκαρη, ολόκληρη η Ελλάδα βυθίστηκε στο πένθος. Ο ξαφνικός χαμός της τελευταίας μεγάλης σταρ σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Αμέσως μετά το θάνατό της, άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της ήρθαν στο φως, όπως το μεγάλο μυστικό της. Ωστόσο, ένα από αυτά, είχε αποκαλύψει και ο Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος είχε αναφερθεί στον καρκίνο της Γκιζέλα Ντάλι.

Διαβάστε αναλυτικά το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Λάσκαρη

"Το 1997 συνάντησα την Γκιζέλα Ντάλι και της έκανα συνέντευξη για τον Πρωινό Καφέ. Ήταν τότε που έλεγε και η ίδια ότι είχε καρκίνο και προσπαθούσε να το ξεπεράσει. Την φιλοξένησα στο σπίτι μου στα Μέγαρα 23 μέρες. Όταν επέστρεψε στον Λυώνα της Νάξου βρήκε έναν φάκελο.

Μέσα ο φάκελος είχε 300 χιλιάδες δραχμές και έγραφε "Η Ζωΐτσα σου". Ήταν από τη Ζωή Λάσκαρη, η οποία είχε ακούσει την εκπομπή και της έστειλε λεφτά για να κάνει τις πρώτες χημειοθεραπείες. Αυτό το λέω για πρώτη φορά και σπάω το εμπάργκο που μου είχα από την Γκιζέλα Ντάλι. Σήμερα οφείλω να το πω για την ανθρωπιά της Ζωής. Η Γκιζέλα μου είχε πει να μην πω τίποτα γιατί της το είχε ζητήσει η Ζωή".

"Όταν κάναμε σκηνές ερωτικές με τη Ζωή Λάσκαρη..." - Αποκάλυψη βόμβα

Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως -πριν καιρό- για τις ερωτικές σκηνές που αφορούσαν τη Ζωή Λάσκαρη. Ο Φαίδων Γεωργίτσης είχε αποκαλύψει όσα γινόντουσαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, στις ταινίες που έπαιξαν μαζί.

Διαβάστε όσα είχε πει ο Φαίδων Γεωργίτσης

Το χαστούκι στις Θαλασσιές Χάντρες

Της έδωσα ένα αρκετά ισχυρό χαστούκι και βεβαίως θα μπορούσε να μην είναι αληθινό, αλλά ο Γιάννης Δαλιανίδης μου ζήτησε να είναι αληθινό για να έχει μια αληθινή αντίδραση από τη Ζωίτσα. Εγώ δεν είχα καμία διάθεση να δώσω ένα χαστούκι στη Ζωίτσα, με πίεσε ο Δαλιανίδης, της το έδωσα το χαστούκι, ήταν η αντίδραση όπως έπρεπε και πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί σε μένα η Ζωίτσα μπήκε ο Δαλιανίδης στη μέση και της είπε ότι ήταν δική του πρωτοβουλία.

Οι ερωτικές σκηνές με τη Ζωή Λάσκαρη

Όταν πρωτοαντίκρισα τη Ζωίτσα έμεινα ξερός! Ήταν τόσο όμορφη που δεν μπορούσες να την κοιτάξεις! Ήταν σαν τον ήλιο που δε μπορείς να τον δεις, δεν μπορείς να τον κοιτάξεις κατάματα, σε θαμπώνει. Μάλιστα, όταν κάναμε και κάποιες σκηνές ερωτικές, η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη και στις ταινίες, δείτε εδώ το μισθό που έπαιρνε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share