Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κατέρρευσε» η Αγγελική Νικολούλη - Σοκ για τους συνεργάτες της

Τι συνέβη;

2 Οκτωβρίου 2020 17:47
«Κατέρρευσε» η Αγγελική Νικολούλη - Σοκ για τους συνεργάτες της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές αγωνίας πέρασε η Αγγελική Νικολούλη, που προκάλεσε σοκ στους συνεργάτες της, αφού είχε «καταρρεύσει» στον αέρα της εκπομπώς «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη, μετρά πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας και συγκεκριμένα του αστυνομικού ρεπορτάζ. Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», θυμηθήκαμε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που η ίδια έχει εξιχνιάσει, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τη σχέση της με τον πρωταγωνιστή από τις «Άγριες Μέλισσες» που κανείς δε γνώριζε.

Η δημοσιογράφος κατέρρευσε στο πλατό κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» μετά από μια αποκάλυψη που έφτασε στους συνεργάτες της σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

«Τι έγινε παιδιά;» είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ είχε πέσει πάνω στο τραπέζι και κρατούσε το κεφάλι της και πρόσθεσε: «Τι πράγμα; Τι είπες; Έχω πάθει σοκ. Έχω ανατριχιάσει. Τι είναι αυτό που μου είπες τώρα; Πω πω Χριστέ μου εγώ πάθει σοκ. Συγγνώμη».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έβαλε τα κλάματα και συμπλήρωσε: «Φαίνεται πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις άσχημες».

Δείτε το βίντεο:

Σεισμός στον Alpha με την Αγγελική Νικολούλη!

Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει στην late night ζώνη του Alpha για 8η συνεχόμενη σεζόν.

Η πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη ανακοινώθηκε επίσημα από το σταθμό, ο οποίος την έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:50.

«Υποθέσεις που ζητούν απαντήσεις, μπαίνουν στο μικροσκόπιο της δημοσιογράφου – ερευνήτριας… Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, εγκλήματα πάθους, περίεργοι θάνατοι και πολύκροτες ιστορίες που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη.

Αληθινά γεγονότα, έντονες συγκινήσεις και δυνατή έρευνα με την ενεργή συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.

Η Αγγελική Νικολούλη μαζί με την έμπειρη ομάδα της, έχει βρει πάνω από 1.650 άτομα σε 857 εκπομπές. Η προσωπική της σφραγίδα είναι έντονη και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών. Οι περισσότερες από αυτές, παρουσιάστηκαν αρχικά στην εκπομπή σαν απλές εξαφανίσεις…

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ», για 26η τηλεοπτική σεζόν, είναι και πάλι εδώ», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share