Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λύγισε ο Μάρκος Σεφερλής - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Το περιστατικό που λίγοι θυμούνται!

2 Οκτωβρίου 2020 08:06
Λύγισε ο Μάρκος Σεφερλής - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται τον Μάρκο Σεφερλή να λυγίζει σε εκπομπή του Alpha. Φυσικά, πάντα στο πλευρό του, σε όλες τις στιγμές της ζωής του, είναι η Έλενα Τσαβαλιά.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα, o οποίος με κάθε εμφάνισή του στη σκηνή σκορπά απλόχερα το χαμόγελο και τη θετική του ενέργεια, είχε πάει στην εκπομπή "Πάμε Πακέτο", στη θέση του παραλήπτη. Ο αποστολέας του πακέτου του, ήταν ο γνωστός μουσικός και συνθέτης, Νίκος Βεντουράτος.

Ο ίδιος είχε μοιραστεί δημόσια μια ιστορία που διαδραματίστηκε παραμονές του γάμου του Μάρκου με την Έλενα Τσαβαλιά. Μιας ιστορίας που είχε για τον ίδιο τόσο ψυχικό κόστος όσο και σωματικό. Ο Μάρκος Σεφερλής, όπως ήταν λογικό είχε συγκινηθεί όταν τον είδε. Μιας και αναφερθήκαμε στον Μάρκο Σεφερλή, δείτε εδώ τι είχε πει η Έλενα Τσαβαλιά για το γάμο τους.

"Είναι αλήθεια πως έχεις παιδί με την...": Σάλος με Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά!

Τι είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό με το ζευγάρι;

Μια φωτογραφία του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαμό στο προφίλ του ηθοποιού! Συγκεκριμένα ήταν μια φώτο με την σύζυγό του από την παρουσία τους στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πέρσι την άνοιξη! Εκεί είχαν μιλήσει για όλους και για όλα καθώς και για τα σενάρια που τους ήθελαν να χωρίζουν!

Ωστόσο τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία που πόσταρε ο Μάρκος Σεφερλής στο Instagram έπεσαν "βροχή" και αφορούσαν την προσωπική ζωή του ζευγαριού!

Ένας ακόλουθος του ηθοποιού σχολίασε χαρακτηριστικά: "Τελικά είναι αλήθεια ότι έχεις παιδί με την Τζαβαλιά ή παραμύθια του κίτρινου τύπου;(ατάκα δική σου )"

Όπως ήταν λογικό από κάτω επικράτησε χαμός με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν! Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr την συγκεκριμένη ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή καθώς και τα σχόλια που ακολούθησαν:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share