Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρός ο Θρασύβουλος από το "Κωνσταντίνου και Ελένης": Θλίψη στην σειρά!

Τραγικό!

1 Οκτωβρίου 2020 20:43
Νεκρός ο Θρασύβουλος από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας προκάλεσε πριν μερικούς μήνες η είδηση του θανάτου του αγαπημένοι ηθοποιού, Μπάμπη Γιωτόπουλου.

Τη δυσάρεστη είδηση τότε έκανε γνωστή με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου του 1931 και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σε ηλικία 29 ετών, είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα του στον χώρο του θεάτρου, περνώντας στην συνέχεια στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε σε επιλεγμένες παραγωγές, μιας και ο ίδιος δούλεψε για 25 συνεχή χρόνια στο Εθνικό Θέατρο απ' όπου αποφοίτησε και συνταξιοδοτήθηκε.

Μεταξύ άλλων, είχε εμφανιστεί σε δημοφιλείς σειρές όπως το «Μινόρε της Αυγής», «Τα ψάθινα καπέλα», «Γιούγκερμαν», «Είσαι το ταίρι μου», «Singles», «Παππούδες εν δράσει», «Το δις εξαμαρτείν» και φυσικά το "Κωνσταντίνου και Ελένης", όπου έκανε την καθηγητή της έδρας που ήθελε να... κλέψει ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός στο επεισόδιο "Μαντάμ Ζαΐρα".

Είχε παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες όπως οι: «Έτερος Εγώ», «Ένα τραγούδι δε φτάνει», «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου», «Ο βασιλιάς», «Το κλάμα βγήκε απ' τον Παράδεισο» και «Τρεις εποχές».

Τις δεκαετίες του 70 και του 80 είχε παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ των οποίων: «Η γειτονιά του Τσέχωφ», «Η πινακοθήκη των ηλιθίων», «Υπηρέτης δυο αφεντάδων», «Φον Δημητράκης» και «Χάρβεϊ». Τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή, ήταν στην παράσταση «Κατάδικός μου» της Ελένης Ράντου στο θέατρο Διάνα, τις σεζόν 2011-2014.

Από τις τελευταίες φορές που συμμετείχε σε σίριαλ στην τηλεόραση ήταν στο «Ταμάμ» του AΝΤ1.

Ο πιο χαρακτηριστικός του ρόλος ήταν στο "Κωνσταντίνου και Ελένης", όπου είχε παίξει τον ρόλο του Θρασύβουλου, καθηγητή της έδρας!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share