Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Ζωή Λάσκαρη πέθανε από... - Αποκάλυψη βόμβα για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας

Αυτή ήταν η αιτία του θανάτου της

1 Οκτωβρίου 2020 13:40
Η Ζωή Λάσκαρη πέθανε από... - Αποκάλυψη βόμβα για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται, σύμφωνα με τις αρχές, ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη μέσα στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Οι πληροφορίες που είχαν βγει πρώτες, έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ενώ όπως ξέρουμε όλοι, η αγαπημένη Ζωή είχε φύγει στον ύπνο της. Έπασχε, δε, από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και ήταν μανιώδης καπνίστρια.

Οι λεπτομέρειες για εκείνη την ημέρα

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου είχε ενημερωθεί στις 14.30 για το θάνατο της γνωστής ηθοποιού, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της από την οικιακή βοηθό της και την κόρη της.

Η Ζωή Λάσκαρη ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο τέρμα της οδού Απόλλωνος στο Πόρτο Ράφτη σε συγκρότημα κατοικιών με την ονομασία "Απολλώνιο" -δείτε εδώ τη βίλα-. Πληροφορίες ανέφεραν τότε, ότι από την πρώτη εικόνα των Αρχών ο θάνατος προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

Αυτός είναι ο μισθός που έπαιρνε η Ζωή Λάσκαρη - Αποκάλυψη "φωτιά"

Ξέρετε τι μισθό έπαιρνε η αγαπημένη ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη; Το Athensmagazine.gr έμαθε και θα σας παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με τη φωτογραφία της πριν το θάνατο που ανατριχιάζει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της "Σταρ Ελλάς", το 1959.

Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο ήταν Ζωή Κουρούκλη, ίδιο με της εξαδέλφης της Zωής Kουρούκλη, γνωστής τότε τραγουδίστριας. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρήθηκε μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Μάλιστα, είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, με την παράταξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το 2013 απονεμήθηκε με βραβείο από την Ακαδημία Κινηματογράφου, για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο. Απεβίωσε στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακή ανακοπή.

«Ξέρεις πόσοι δεν ξυπνάνε…» Προφητική ανατριχιαστική δήλωση από τη Ζωή Λάσκαρη

Ζωή Λάσκαρη: Η συγκλονιστική συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγα χρόνια. Η μεγάλη μας ηθοποιός είχε προφητεύσει τον θάνατό της.

Η λέξη υγεία ήταν για τη Ζωή Λάσκαρη συνώνυμη της λέξης ευτυχία. Το δήλωσε ή ίδια το 2009 σε μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Η θρυλική πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, μάλιστα, είχε προβλέψει κατά μία έννοια τότε τον τρόπο του θανάτου της, λέγοντας ότι είναι πάρα πολλοί ανά την υφήλιο οι άνθρωποι που πεθαίνουν στον ύπνο τους.

Μέρος της συνέντευξης αναδημοσιεύει η Espresso: «Ποια είναι η ευτυχία; Η υγεία μας. Το παίρνεις ως δεδομένο; Δεν πρέπει. Ξέρεις αν θα ξυπνήσεις αύριο; Ξέρεις πόσοι δεν ξυπνάνε παγκοσμίως το πρωί; Ξέρεις πόσοι ξυπνάνε και ανακαλύπτουν μια ανίατη αρρώστια; Κι όταν αρρωστήσουμε, λέμε ‘αχ, Θεέ μου», στον κίνδυνο. Περαστική είμαι από τον πλανήτη».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share