Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Άναψαν φωτιές στο παλάτι: Ποιον σκότωσαν και έκαναν έξαλλη την Βασίλισσα Ελισάβετ;

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μπάκιγχαμ

1 Οκτωβρίου 2020 13:15
Άναψαν φωτιές στο παλάτι: Ποιον σκότωσαν και έκαναν έξαλλη την Βασίλισσα Ελισάβετ;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιον «σκότωσαν» και έγινε έξαλλη η Βασίλισσα Ελισάβετ; Απίστευτα εκνευρισμένη η βασίλισσα Ελισάβετ με τους «δολοφόνους» που σκότωσαν πολύ αγαπημένο και στενό της πρόσωπο. Ήταν αργά το βράδυ της Παρασκευής που η είδηση για θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππουέγινε trending topic στο Twitter. Αμέσως πήρε φωτιά και το τηλεφωνικό κέντρο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για επιβεβαίωση της είδησης.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να τηλεφώνησε στον πρίγκιπα Φίλιππο για να τον ρωτήσει πώς να διαχειριστεί τις φήμες. «Και οι δύο συμφώνησαν πως δεν υπήρχε κάτι που να μπορούν να κάνουν. Αλλά είναι πάρα πολύ ενοχλημένοι. Δεν είναι ωραίο να ακούει κανείς να σχολιάζουν την υγεία ή τον θάνατό σου ακόμα και αν έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που έγινε δείχνει ότι το διαδίκτυο μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με γαλάζιο καπέλο

Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πραγματικά έξαλλη για αυτό και πιστεύει ότι είναι ντροπιαστικό» δήλωσε πηγή από το παλάτι στη Sun. H 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πέρασε αρκετά με τον πρίγκιπα, κάνει διακοπές στο Craigowen Lodge στο Balmoral, ενώ ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται στο Sandringham. Θα πάει να τη βρει σε δύο εβδομάδες.

Η πηγή προσέθεσε ότι αν ο πρίγκιπας Φίλιππος, ήταν άρρωστος, η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν στο πλευρό του και όχι στο κτήμα στη Σκωτία. Πάντα περνάει εκεί τους καλοκαιρινούς της μήνες και συχνά πηγαίνουν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αναστάτωση στο Buckingham: Γύρισε ο χειρότερος «εφιάλτης» της Βασίλισσας Ελισάβετ

Αναστάτωση έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες στο Buckingham, καθώς φαίνεται πως ο χειρότερος «εφιάλτης» έχει επανέλθει για τη Βασίλισσα Ελισάβετ και αφορά τη συμφωνία της με τη Μέγκαν Μαρκλ για την έξοδο από το παλάτι με τον Χάρι.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στο παλάτι υπάρχει εντολή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην τοποθετούνται σχετικά με τα πολιτικά ζητήματα, τουλάχιστον σε κοινή θέα. Και μπορεί το ζευγάρι να αποχώρησε από το παλάτι, αλλά αυτό δεν αναίρεσε αυτή την εντολή, που αποτέλεσε όρο για να φύγουν με τη Βασίλισσα.

Οι δυο τους, όμως, φαίνεται πως «έσπασαν» αυτή τη συμφωνία, αφού τοποθετήθηκαν κανονικά για τις αμερικανικές εκλογές και, μία εβδομάδα αργότερα, το «σούσουρο» για το εν λόγω περιστατικό δεν έχει τελειώσει. Σε ένα βίντεο, όπου συμμετέχουν και οι δύο, η Μέγκαν ζήτησε από τον λαό της χώρας της να ψηφίσει, να μιλήσει και να κάνει τη δράση του να έχει αντίκρυσμα, παίρνοντας θέση έστω και… πλαγίως εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, με τον Χάρι μάλιστα να τη συνεπικουρεί στην ομιλία της.

«Χαλάει» η συμφωνία της Ελισάβετ με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι

Η δημόσια αυτή δήλωση αμφοτέρων είναι λόγος αρκετός, για να τεθεί υπό κίνδυνο η συμφωνία για το περίφημο «Megxit», καθώς μπορεί να μην ανήκει το ζευγάρι στη βασιλική οικογένεια, αλλά η συμφωνία προβλέπει να εκπροσωπούν ακόμη κι έτσι το Στέμμα. Μεταξύ των προβλεπόμενων είναι να έχουν ουδέτερη στάση σε τέτοια ζητήματα, κάτι στο οποίο δεν ανταποκρίθηκαν.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που θεωρηθεί από το παλάτι πως δεν ανταποκρίθηκαν στη δική τους πλευρά της συμφωνίας, ο Χάρι αναμένεται να λάβει ως… τιμωρία ενισχυμένο ρόλο στις Ένοπλες Δυνάμεις της Βρετανίας, ενώ θα αναγκαστεί μαζί με τη Μέγκαν να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στις φιλανθρωπικές δράσεις της βασιλικής οικογένειας. Οι κινήσεις της Ελισάβετ, πάντως, θα καθοριστούν σε σημαντικό βαθμό και από το αποτέλεσμα των εκλογών. Σε περίπτωση εκλογής του Τραμπ, δεν αποκλείεται να λάβει αποφάσεις σχετικά με τη συμφωνία με τους Σάσεξ, καθώς δε θα ήθελε να τεθεί σε αμηχανία σε περίπτωση μελλοντικής επίσκεψης του νυν προέδρου των ΗΠΑ στην χώρα της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share