Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δε φαντάζεστε τι μισθό έπαιρνε για κάθε της ταινία

Πόσαααααα;

1 Οκτωβρίου 2020 08:00
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δε φαντάζεστε τι μισθό έπαιρνε για κάθε της ταινία
Από Σοφία Φυρογένη

Ο μισθός που έπαιρνε από την Φίνος Φιλμ η Ζωή Λάσκαρη, αλλά και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, αναφέρεται στο αφιέρωμα που φιλοξένησε γνωστό περιοδικό για την ηθοποιό. Πόσα χρήματα όμως έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη; Η αποκάλυψη θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

"Η Ζωή Λάσκαρη πληρωνόταν από τη Φίνος Φιλμ με μηνιάτικο. Συνολικά, τον χρόνο αμειβόταν με 260.000 δραχμές. Αμοιβή μικρότερη από της Αλίκης Βουγιουκλάκη που πληρωνόταν 500.000 δραχμές την ταινία και από του Κώστα Βουτσά, που αμειβόταν με 300.000 δραχμές ανά ταινία.

Αλίκη Βουγιουκλάκη μισθός

Αντιθέτως, κέρδιζε περισσότερα από την Χρονοπούλου και την Καραγιάννη που έπαιρναν 80.000 δραχμές ανά ταινία", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα! Μιας και αναφερθήκαμε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, δείτε εδώ τη σπάνια φωτογραφία της από το 1958.

"Παίρνει ένα τασάκι και του το πετάει" - Το περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσε χαμό

Ένα άγνωστο περιστατικό για την καλή της φίλη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε περιγράψει η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του STAR Λόλα Νταϊφά. Τι είχε αποκαλύψει για την αντίδραση της ηθοποιού, όταν ζήτησαν το βιογραφικό της;

Διαβάστε αναλυτικά όσα είχε πει:

"Καλή μου φίλη από τον χώρο ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την ένιωσα πολύ φίλη μου και ήταν ένας άνθρωπος δυνατός και συγχρόνως πολύ τρυφερός και ευαίσθητη. Είχες την αίσθηση ότι περπατάει και την ώρα που περπατάει ένα αστέρι είναι κοντά της και έχω την αίσθηση ότι δεν ξεπεράστηκε γιατί μου κάνει εντύπωση που ακόμα νέα μικρά παιδιά την ξέρουν από τις ταινίες και λένε ότι θέλουν να γίνουν Βουγιουκλάκη. Το έλεγε ότι να δεις που εγώ θα φύγω και θα με θυμούνται γενιές.

Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλύψεις

Μια φορά είχε έρθει ένας από την Αμερική και λέει ότι θέλω βιογραφικό της Βουγιουκλάκη. Του εξήγησα ότι η Βουγιουκλάκη δεν είναι το πρόσωπο που θέλει βιογραφικό διότι είναι η νούμερο ένα σταρ της Ελλάδας για πολλά χρόνια, που γίνεται προσκύνημα στις παραστάσεις της και εκείνος επέμενε. Το είπα στην Αλίκη και έρχεται μια μέρα στο στούντιο και του λέω η κυρία Βουγιουκλάκη μπαίνει τώρα και πάει και της λέει “May I have your CV” (Μπορώ να έχω το βιογραφικό σας;) και του λέει αυτή “Just a moment’ (Μισό λεπτό) Παίρνει ένα τασάκι και παφ του το πετάει! “This is my CV” (Αυτό είναι το βιογραφικό μου). Έκτοτε τελείωσε, δεν της ξαναείπε ούτε για CV ούτε τίποτα." Εκτός από αυτό το περιστατικό, διαβάστε εδώ την κατάθεση ψυχής της Αλίκης 7 μήνες πριν φύγει από την ζωή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share