Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020

Η απόλυτη επιστροφή για την Αθηνά Ωνάση - Έκανε μέχρι και…

Ποια η επόμενη κίνησή της μετά το διαζύγιο;

30 Σεπτεμβρίου 2020 08:52
Η απόλυτη επιστροφή για την Αθηνά Ωνάση - Έκανε μέχρι και…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην απόλυτη επιστροφή προχώρησε η Αθηνά Ωνάση, η οποία μπορεί να πέρασε δύσκολα στην κοινή της ζωή με τον Αλβάρο, αλλά τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τα πάντα.

Ο πρώην σύζυγός της και μεγάλος της έρωτας τη διέγραψε για τα καλά από τη ζωή του περνώντας και στον επόμενο γάμο του με τη Ντενίζ Σεβερό, αλλά και η Αθηνά Ωνάση δεν πάει πίσω. Η ζωή με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει περάσει στο παρελθόν κι εκείνη επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς τη ςκαι σ εό,τι την κάνει ευτυχισμένη, που δεν είναι άλλο από την ιππασία, ενώ είναι τραγικό το από πού είχε χάσει χρήματα.

Η 34χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό της μετά από δύο χρόνια μετά από το διαζύγιό της και εμφανίστηκε σε αγώνες ιππασίας, με την εξωτερική της εμφάνιση σε καλύτερη φάση από ποτέ.

Με το γέλιο να φωτίζει το πρόσωπό της, αδυνατισμένη και γεμάτη όρεξη για τους αγώνες η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε μέχρι και να δραστηριοποιηθεί στα social media. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ταγκαρίσματος που έκανε ο διάσημος λογαριασμός που ασχολείται με την ιππασία στο Instagram, «δίνοντας» την @athina295. Βέβαια, ο λογαριασμός της κληρονόμου είναι κλειδωμένος, ιδιωτικός, με μόλις 8 δημοσιεύσεις, 52 ακολούθους που θέλει να μοιράζεται μαζί τους ό,τι αναρτά και εκείνη ακολουθεί 63 λογαριασμούς.

Έκανε λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Ωνάση

"Δε συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δε θέλει να..."

Αρκετές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Αθηνά Ωνάση και τη σχέση της με την Ελλάδα. Ο δικηγόρος της είχε πει με αφορμή την επίσκεψη της στη χώρα "Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα"!

Αθηνά Ωνάση… ένα όνομα με μια τόσο μεγάλη ιστορία. Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, είχε μιλήσει σε μια εκπομπή και είχε αποκαλύψει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές από τον χαρακτήρα και την καθημερινότητα της διάσημης κληρονόμου.

Έχει 24 φρουρούς στην Ελλάδα - 8 κάθε οκτάωρο

Εκεί που γίνονταν οι αγώνες, ήταν ένα τριώροφο κτίριο. Στην κορυφή ψηλά, πίσω από μαύρα τζάμια, παρακολουθούσε η Αθηνούλα. Δεν κατέβηκε ούτε μία φορά. Αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Φοβάται όλο τον κόσμο. Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο!

Αθηνά Ωνάση Ελλάδα

Δεν θέλει παιδί γιατί φοβάται

Η ίδια δε θέλει παιδί. Έχει μια φοβία. Φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής, όπως είχε πει. Δε συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δε θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share