Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Βρέθηκε νεκρή η...": Τραγωδία 23 χρόνια μετά το τροχαίο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Τραγική είδηση!

30 Σεπτεμβρίου 2020 06:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια βρέθηκε νεκρή με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου 23 χρόνια μετά το φονικό τροχαίο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι;

Δολοφονήθηκε η άγνωστη κόρη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην Κρήτη! Η ανατριχιαστική αποκάλυψη.

Μια απίστευτη ιστορία που το Παλάτι του Buckingham προσπαθεί να κρατήσει κρυφή με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο!…

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό Globe είδε δημοσιοποιήσει την απίστευτη ιστορία της μυστικής κόρης που είχε αποκτήσει ο Κάρολος και η Νταϊάνα από… σπόντα.

Της 34χρονης Sarah, η οποία ήταν η πρωτότοκη κόρη και δικαιωματική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόνο που η Sarah… δολοφονήθηκε.

Όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ το περιοδικό Globe, η Sarah Windsor βρέθηκε νεκρή στις 15 Μαΐου στην χώρα μας και στο νησί της Κρήτης. Λίγες μέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί το Buckingham για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά.

Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί με τις απίστευτες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτό, εντολή για την δολοφονία στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Μέγα σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Είχε ηχογραφηθεί να λέει για τον Κάρολο ότι...

Το φως της δημοσιότητας, είδαν άγνωστες πτυχές της ζωής της Νταϊάνα αλλά και του Καρόλου. Τι είχε ηχογραφηθεί να λέει η πριγκίπισσα για τον ίδιο; Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις που σοκάρουν;

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε μάχη για πολλά χρόνια με τη βουλιμία και υπέστη σημαντική φυσική κατάπτωση όταν έμαθε για τις απιστίες του Καρόλου της και διαδόχου του θρόνου της Αγγλίας. Αυτά ισχυρίζονται στενοί φίλοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, όπως η δασκάλα μπαλέτου που της έκανε μαθήματα, Αν Άλαν αλλά και ο γιατρός Τζέιμς Κόλθαρστ.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της υποστηρίζουν, ότι ο κόσμος της Νταϊάνα γύρισε ανάποδα όταν αντιλήφθηκε πως ο σύζυγός της Κάρολος ήταν άπιστος και την απατούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, κάτι που την έβαλε σε ένα φαύλο κύκλο για πολλά χρόνια.

"Μπορούσε να δει κάποιος ότι έσβηνε σωματικά", λέει ο Κόλθαρστ και προσθέτει: "ήταν ξεκάθαρο σε όλους εμάς που την γνωρίζαμε ότι η βουλιμία ήταν μια αντίδραση στις συνθήκες μέσα στις οποίες βρέθηκε".

Στις ηχογραφήσεις που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτεται, ότι η Νταϊάνα ήταν τόσο συγκλονισμένη από την απιστία που πήγε μέχρι και στη βασίλισσα Ελισάβετ για να ζητήσει συμβουλές, κάτι που άφησε τη μονάρχη άφωνη. Εκτός όμως, από αυτές τις αποκαλύψεις, δείτε εδώ τι είχε συμβεί αμέσως μετά το τροχαίο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share