Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Αυτός ήταν ο μισθός του Νίκου Σεργιανόπουλου: Τόσα χρήματα έπαιρνε για...

Αποκλείεται!

29 Σεπτεμβρίου 2020 10:48
Αυτός ήταν ο μισθός του Νίκου Σεργιανόπουλου: Τόσα χρήματα έπαιρνε για...
Από Πάνος Παπανικολάου

Ο Κώστας Κόκλας πρόσφατα είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στον καλό του φίλο, Νίκο Σεργιανόπουλο και αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε στους ρόλους του!

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Γιάννη Πουλόπουλου Στη φωλιά των Κου Κου. Όταν ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος έχει πάρει στο παρελθόν υπέρογκα ποσά από τη συμμετοχή του στα σίριαλ, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο πιο ακριβοπληρωμένος όλων ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα βρέθηκε άγρια δολοφονημένος.

 μισθός του Νίκου Σεργιανόπουλου

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κόκλας αποκάλυψε: «Τα φάγαμε τα λεφτά που βγάλαμε. Δεν είχα πάρει ποτέ 10 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ηθοποιός ήταν ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Πράγματι το άξιζε. Ήταν ένας ηθοποιός που όπου πήγαινε έκανε σαραντάρια. Τι να κάνουν, να μην του τα δώσουν του ανθρώπου; Ήταν star μεγάλος»!

Νέα νεκροψία στην φόρα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο - Πριν πεθάνει…

Νέα νεκροψία φαίνεται πως είχε έρθει στην φόρα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, η οποία μάλιστα έγειρε ερωτήματα για το τι έκανε προτού πεθάνει και, κυρίως, αν είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό.

Τι αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο;

Σοκ προκάλεσε στο δικαστήριο η κατάθεση μάρτυρα που ανέφερε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό. Ακολούθησε αναταραχή στο ακροατήριο που δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του, ενώ και το πόρισμα του ιατροδικαστή σοκάρει για τη δολοφονία.

Ο μάρτυρας κατέθεσε οτι για την δολοφονία του ηθοποιού ευθύνεται το Ισλάμ, επειδή ο Σεργιανόπουλος είχε γίνει ισλαμιστής. Συνέδεσε μάλιστα την πληροφορία αυτή με την σχέση του ηθοποιού με τον Αιγύπτιο ή «Άραβα» που προκάλεσε σάλο με την κατάθεσή του για σεξ και ναρκωτικά. Όπως είναι γνωστό, στον Ισλαμισμό δεν επιτρέπονται οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Πάντως όταν ακούστηκαν όλα αυτά, δημιούργήθηκε αναστάτωση στην αίθουσα του δικαστηρίου και υπήρξε αγανάκτηση από τους οικείους του ηθοποιού.

Στη δίκη Σεργιανόπουλου κατέθεσαν επίσης μάρτυρες, ορισμένοι από τους οποίους κρίνονται και αφερέγγυοι, οτι είχαν δει τον Σεργιανόπουλος στο δρόμο, παρέα με ναρκομανείς, χωρίς όμως ο ίδιος να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Το συγκλονιστικότερο στοιχείο, όμως, που έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα «δεδομένα» είναι η ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε με εντολή της ανακρίτριας. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, ο Νίκος Σεργιανόπουλος δεν ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικά.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για την προβολή DVD, στο οποίο διακρίνεται ο ζεν πρεμιέ να κάθεται σε καφετέρια στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μαζί με άλλο άτομο και να πληρώνει τον λογαριασμό. Το video του Σεργιανόπουλου προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας.

Ενώπιον του δικαστηρίου θα κληθεί επίσης να καταθέσει ως μάρτυρας ο καθηγητής Ψυχιατρικής Αλεβιζόπουλος, για να μιλήσει για τις παρενέργειες που προκαλεί συγκεκριμένο φάρμακο, ίχνη του οποίου βρέθηκαν στα ούρα του ηθοποιού. Σύμφωνα με την υπεράσπιση, το φάρμακο προκαλεί επιθετική συμπεριφορά και λαμβάνεται από ανθρώπους που πάσχουν από σχιζοφρένεια ή ψυχική διαταραχή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share