Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

"Παίρνει ένα τασάκι και του το πετάει" - Το περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που προκάλεσε χαμό

Δεν το ήξερε κανείς!

28 Σεπτεμβρίου 2020 07:57
Από Σοφία Φυρογένη

Ένα άγνωστο περιστατικό για την καλή της φίλη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε περιγράψει η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του STAR Λόλα Νταϊφά. Τι είχε αποκαλύψει για την αντίδραση της ηθοποιού, όταν ζήτησαν το βιογραφικό της;

Διαβάστε αναλυτικά όσα είχε πει:

"Καλή μου φίλη από τον χώρο ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την ένιωσα πολύ φίλη μου και ήταν ένας άνθρωπος δυνατός και συγχρόνως πολύ τρυφερός και ευαίσθητη. Είχες την αίσθηση ότι περπατάει και την ώρα που περπατάει ένα αστέρι είναι κοντά της και έχω την αίσθηση ότι δεν ξεπεράστηκε γιατί μου κάνει εντύπωση που ακόμα νέα μικρά παιδιά την ξέρουν από τις ταινίες και λένε ότι θέλουν να γίνουν Βουγιουκλάκη. Το έλεγε ότι να δεις που εγώ θα φύγω και θα με θυμούνται γενιές.

Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλύψεις

Μια φορά είχε έρθει ένας από την Αμερική και λέει ότι θέλω βιογραφικό της Βουγιουκλάκη. Του εξήγησα ότι η Βουγιουκλάκη δεν είναι το πρόσωπο που θέλει βιογραφικό διότι είναι η νούμερο ένα σταρ της Ελλάδας για πολλά χρόνια, που γίνεται προσκύνημα στις παραστάσεις της και εκείνος επέμενε. Το είπα στην Αλίκη και έρχεται μια μέρα στο στούντιο και του λέω η κυρία Βουγιουκλάκη μπαίνει τώρα και πάει και της λέει “May I have your CV” (Μπορώ να έχω το βιογραφικό σας;) και του λέει αυτή “Just a moment’ (Μισό λεπτό) Παίρνει ένα τασάκι και παφ του το πετάει! “This is my CV” (Αυτό είναι το βιογραφικό μου). Έκτοτε τελείωσε, δεν της ξαναείπε ούτε για CV ούτε τίποτα." Εκτός από αυτό το περιστατικό, διαβάστε εδώ την κατάθεση ψυχής της Αλίκης 7 μήνες πριν φύγει από την ζωή.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ανατρέπονται τα πάντα με την ηλικία της. Πώς βρέθηκε η ταυτότητα και τι δείχνει;

Η ταυτότητα της εθνικής Αλίκης Βουγιουκλάκη που εκδόθηκε 58 χρόνια πριν. H Αλίκη Βουγιουκλάκη κάποτε είχε δηλώσει ότι και μετά από χρόνια όταν θα χω φύγει θα ασχολούνται ακόμα με μένα ,θα βγαίνουν βιβλία σπάνιες φωτογραφίες και συνεχεία θα βρίσκουν θέματα γύρω από την ζωή μου.

Έτσι λοιπόν έφτασε στα χέρια μας και η ταυτότητα της. Αξίζει σαν θησαυρός μιας και η ηλικία της ήταν κάτι που απασχολούσε όλον τον κόσμο όσο ζούσε.

Ακόμα και σήμερα αναρωτιέται πολύς κόσμος αν έχει δηλωθεί μετά τον θάνατο της η αληθινή της ηλικία. Η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και η περιγραφή της έχει ως εξής:

Ταυτότητα Αλίκης Βουγιουκλάκη

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1937 (εδώ ακριβώς είναι και το επίμαχο σημείο αφού η αληθινή χρονιά που γεννήθηκε η εθνική μας σταρ είναι το 1934). Τόπος γέννησης το Μαρούσι Αττικής, και κάτοικος οδός Δημητρίου Σούτσου 7.

Ύψος 1.68 ,σχήμα προσώπου οωηδές και μάτια καστανά. Όνομα πατρός Ιωάννης και μητέρας Αιμιλία, το γένος Κουμουνδούρου .Επάγγελμα ηθοποιός και θρήσκευμα, χριστιανή ορθόδοξη.

Αυτή είναι λοιπόν η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η ηλικία η οποία έκρυβε ΜΟΝΟ 3 χρόνια, ανάξιο λόγου. Φίλοι της θα πουν αργότερα ότι περισσότερο την διασκέδαζε όλο αυτό που γινόταν γύρω από την ίδια και συνήθιζε να λέει γελώντας , -Άστους να τρώγονται, να μετράνε και να υπολογίζουν. Ντόρος να γίνεται. Από κάπου θα μας βλέπει σήμερα και θα χαμογελάει…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share