Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μέγα σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Είχε ηχογραφηθεί να λέει για τον Κάρολο ότι...

Δείτε πώς τον καίει! Αποκαλύψεις

28 Σεπτεμβρίου 2020 06:37
Μέγα σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Είχε ηχογραφηθεί να λέει για τον Κάρολο ότι...

Το φως της δημοσιότητας, είδαν άγνωστες πτυχές της ζωής της Νταϊάνα αλλά και του Καρόλου. Τι είχε ηχογραφηθεί να λέει η πριγκίπισσα για τον ίδιο; Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις που σοκάρουν;

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε μάχη για πολλά χρόνια με τη βουλιμία και υπέστη σημαντική φυσική κατάπτωση όταν έμαθε για τις απιστίες του Καρόλου της και διαδόχου του θρόνου της Αγγλίας. Αυτά ισχυρίζονται στενοί φίλοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, όπως η δασκάλα μπαλέτου που της έκανε μαθήματα, Αν Άλαν αλλά και ο γιατρός Τζέιμς Κόλθαρστ.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της υποστηρίζουν, ότι ο κόσμος της Νταϊάνα γύρισε ανάποδα όταν αντιλήφθηκε πως ο σύζυγός της Κάρολος ήταν άπιστος και την απατούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, κάτι που την έβαλε σε ένα φαύλο κύκλο για πολλά χρόνια.

"Μπορούσε να δει κάποιος ότι έσβηνε σωματικά", λέει ο Κόλθαρστ και προσθέτει: "ήταν ξεκάθαρο σε όλους εμάς που την γνωρίζαμε ότι η βουλιμία ήταν μια αντίδραση στις συνθήκες μέσα στις οποίες βρέθηκε".

Στις ηχογραφήσεις που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτεται, ότι η Νταϊάνα ήταν τόσο συγκλονισμένη από την απιστία που πήγε μέχρι και στη βασίλισσα Ελισάβετ για να ζητήσει συμβουλές, κάτι που άφησε τη μονάρχη άφωνη. Εκτός όμως, από αυτές τις αποκαλύψεις, δείτε εδώ τι είχε συμβεί αμέσως μετά το τροχαίο.

Εξωπραγματικό το ποσό που πουλήθηκε το αμάξι της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Δείτε για πρώτη φορά το ιστορικό γαλάζιο κάμπριο

Σε δημοπρασία είχε βγει το ιστορικό Audi αυτοκίνητο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το Athensmagazine.gr βρήκε δύο φωτογραφίες, και σας τις παρουσιάζει παρακάτω.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρισκόταν μεταξύ βασιλικών αυτοκινήτων που επρόκειτο να πωληθούν σε δημοπρασία που πραγματοποιούταν από τον οίκο Silverstone Auctions. Ειδικότερα, η δημοπρασία είχε γίνει το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου του 2016 και όπως είναι φυσικό όλα τα φώτα στράφηκαν στο νέο κάτοχο του θρυλικού κάμπριο που οδηγούσε η Νταϊάνα.

Μάλιστα, αυτό είναι το αμάξι που το 1994 έγινε η καλύτερη διαφήμιση της αυτοκινητοβιομηχανίας Audi, καθώς συνδέθηκε με την πιο αγαπητή γαλαζοαίματη στον κόσμο. Το αμάξι πουλήθηκε στην δημοπρασία περίπου 70.000 ευρώ. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, δείτε εδώ ποιος τη σκότωσε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share