Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρίτο πρόσωπο στο γάμο Μάρκου Σεφερλή-Έλενας Τσαβαλιά - Σοκάρει η μαρτυρία

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

27 Σεπτεμβρίου 2020 13:47
Τρίτο πρόσωπο στο γάμο Μάρκου Σεφερλή-Έλενας Τσαβαλιά - Σοκάρει η μαρτυρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φήμες είχαν «φουντώσει» σχετικά με την ύπαρξη τρίτου προσώπου ανάμεσα σε Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά, με την ίδια τη γυναίκα να τοποθετείται για το θέμα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή ης Κατερίνας Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» βρέθηκε καλέσμένη η ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση και στο χωρισμό Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός, βέβαια, που δεν υφίσταται, όπως δήλωσε και η ίδια, αν και ορισμένες φωτογραφίες τους «καίνε».

«Είχε ακουστεί ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό Σεφερλή - Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός που δεν υφίσταται. Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ο Μάρκος και η Έλενα και ήμασταν και συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει περιοδείες σε Γερμανία, σε Κύπρο, κάναμε την ταινία τώρα. Ήταν πολύ αστείο. Είχα αποφασίσει να μη μιλάω πια για τα προσωπικά μου και κάποια στιγμή με ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι με τον Ντάνο και είπα ότι δεν θα απαντήσω γιατί αν απαντήσω τώρα θα πρέπει να απαντάω συνέχεια μετά για τον κάθε έναν που μου χρεώνεται», δήλωσε στην κάμερα του Open η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Το «προκλητικό» βίντεο Σεφερλή-Τσαβαλιά με τις 195.000.000 προβολές! (video)

Ο Μάρκος Σεφερλής σε μια σατυρική εκπομπή που έκανε στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, είχε και την Έλενα Τσαβαλιά μαζί! Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά μια απλή σκηνή της θεάς Έλενας έκανε τον κόσμο να φτάσει το βίντεο στις 195.000.000 προβολές!

Το απόσπασμα ανέβηκε πριν από 8 χρόνια και από τότε μέχρι και αυτή τη στιγμή ο κόσμος μπαίνει στο youtube για να το δει!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share