Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Νεκρό “κορίτσι” του Γιώργου Παπαδάκη: Ο σπαραγμός του στον αέρα της εκπομπής!

Οι πολύ δύσκολες στιγμές!

26 Σεπτεμβρίου 2020 16:13
Νεκρό “κορίτσι” του Γιώργου Παπαδάκη: Ο σπαραγμός του στον αέρα της εκπομπής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης την έζησε όταν ανακοίνωσε τον θάνατο της Κατερίνας Γκίκα on air!

Η Κατερίνα Γκίκα ήταν δημοσιογράφος που ξεκίνησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και πριν 4 χρόνια “έφυγε” από την ζωή ύστερα από μεγάλη μάχη!

Ήταν από τις λίγες φορές που είδαμε τον δυνατό Γιώργο Παπαδάκη να δακρύζει μπροστά στις κάμερες! Ο παρουσιαστής μάλιστα έχει χτυπηθεί αρκετά από την μοίρα, αφού έχει χάσει και την αδελφή του!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Ζήσαμε δραματικές ώρες…» -Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαδάκης (Video)

Ο Γιώργος Παπαδάκης προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη για την δύσκολη περίοδο που βίωσαν στην εκπομπή, την περίοδο της καραντίνας.

Όπως αποκάλυψε ο έμπειρος παρουσιαστής, ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορωνοϊό, μαζί με τη σύζυγό του. Επίσης, ο Γιώργος Παπαδάκης, πριν αρκετό καιρό, συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για την αδερφή του.

«Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μια άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορονοϊού με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας”», είπε μεταξύ άλλων.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share