Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ζήσαμε δραματικές ώρες…» -Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαδάκης (Video)

Σοκάρει

26 Σεπτεμβρίου 2020 10:35
«Ζήσαμε δραματικές ώρες…» -Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαδάκης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη για την δύσκολη περίοδο που βίωσαν στην εκπομπή, την περίοδο της καραντίνας.

Όπως αποκάλυψε ο έμπειρος παρουσιαστής, ο συνεργάτης του, Δημήτρης Χριστούλιας, την περασμένη άνοιξη νόσησε από κορωνοϊό, μαζί με τη σύζυγό του. Επίσης, ο Γιώργος Παπαδάκης, πριν αρκετό καιρό, συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για την αδερφή του.

«Εμείς εδώ σε αυτή την εκπομπή, βιώσαμε μια άσχημη περίοδο, πολύ άσχημη περίοδο. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία του κορονοϊού με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Γιώργο, εγώ και η Κατερίνα (η γυναίκα του) είμαστε θετικοί. Ο Δημήτρης ήταν θετικός. Υποχρεωθήκαμε να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Εγώ έφυγα από το στούντιο, πότε έφευγε η Αλεξάνδρα, πότε έφευγε ο Γιώργος… Γι’ αυτό μας βλέπατε διαλυμένους για δύο μήνες περίπου. Δεν ήταν ότι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την αφεντιά μας”», είπε μεταξύ άλλων.

Χαμός στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη: Πήρε φωτιά το στούντιο! (Video)

Φωτιά πήρε ένα από τα φωτιστικό στην άκρη του στούντιο του "Καλημέρα Ελλάδα", την ώρα που ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν στον αέρα.

Όλοι οι συνεργάτες του σηκώθηκαν γιατί δεν ήξεραν πού θα πέσει το φλεγόμενο αντικείμενο. Ένα μπαμ ακούστηκε από μια λάμπα, όπως είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. "Έναν πυροσβεστήρα παιδιά, προσέξτε γιατί θα πέσει κάτω" είπε. Ενώ στο τέλος της "κρίσης" χειροκρότησαν, με τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει χιουμοριστικά: "ε τι, μόνο φωτιές θα ανάβουμε; να σβήνουμε κιόλας".

Ενώ, σοκαρισμένος ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης στην προχθεσινή (14/9) εκπομπή του, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να μην κρύβει την απογοήτευσή του, όπως συνέβη για πολλούς ακόμη, σχετικά με ένα ζήτημα που απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share