Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

«Ίσως δε ξέρει ο κόσμος…» - Η κατάθεση ψυχής της Αλίκης Βουγιουκλάκη 7 μήνες πριν φύγει από την ζωή

Σοκ

26 Σεπτεμβρίου 2020 07:17
«Ίσως δε ξέρει ο κόσμος…» - Η κατάθεση ψυχής της Αλίκης Βουγιουκλάκη 7 μήνες πριν φύγει από την ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη μόλις 7 μήνες πριν φύγει από τη ζωή ανατριχιάζοντας με όλα όσα είχε πει για τον γιο της. Ενώ, μία ανατροπή «έσκασε» 23 χρόνια μετά το θάνατο της Ελληνίδας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Ίσως δε ξέρει ο κόσμος που μας ακούει, ότι για μ' ένα η μεγαλύτερη μου επιτυχία είναι το παιδί μου. Όλα τ' άλλα είναι δεύτερο πράγμα. Η πρωτιά είναι ότι σα μάνα δικαιώθηκα., έβγαλα ένα σπουδαίο παιδί, είμαι περήφανη για εκείνον. Ο Γιάννης δε θέλει να μιλάω πολύ, θέλει να φτιάξει τη προσωπικότητά του, το δρόμο του, τη πορεία του μόνος του, με τα δικά του φτερά. «Αγόρι μου σου εύχομαι τα καλύτερα, τ' αξίζεις. Και απ' την μάνα σου και απ' τον πατέρα σου είσαι πιο καλός, πιο ισχυρός, είσαι πιο μορφωμένος. Είσαι μοναδικό παιδί. Να ξέρεις ότι μου δίνεις κουράγιο να ξεπερνάω τα δύσκολα και είναι πολλά.» Όσο μεγαλώνω η ζωή δυσκολεύει. Αλλά όλες τις χαρές τις περιμένω από το γιο μου. Περιμένω πότε θα μου χαρίσει και' να εγγόνι κάποια στιγμή. Ο Γιάννης. Και τότε θα' μαι πολύ ευτυχισμένη, θα' μαι ολοκληρωμένη.»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ανατρέπονται τα πάντα με την ηλικία της. Πώς βρέθηκε η ταυτότητα και τι δείχνει;

Η ταυτότητα της εθνικής Αλίκης Βουγιουκλάκη που εκδόθηκε 58 χρόνια πριν.

H Αλίκη Βουγιουκλάκη κάποτε είχε δηλώσει ότι και μετά από χρόνια όταν θα χω φύγει θα ασχολούνται ακόμα με μένα ,θα βγαίνουν βιβλία σπάνιες φωτογραφίες και συνεχεία θα βρίσκουν θέματα γύρω από την ζωή μου.

Έτσι λοιπόν έφτασε στα χέρια μας και η ταυτότητα της. Αξίζει σαν θησαυρός μιας και η ηλικία της ήταν κάτι που απασχολούσε όλον τον κόσμο όσο ζούσε.

Ακόμα και σήμερα αναρωτιέται πολύς κόσμος αν έχει δηλωθεί μετά τον θάνατο της η αληθινή της ηλικία.

Η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και η περιγραφή της έχει ως εξής:

Ταυτότητα Αλίκης Βουγιουκλάκη

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1937 (εδώ ακριβώς είναι και το επίμαχο σημείο αφού η αληθινή χρονιά που γεννήθηκε η εθνική μας σταρ είναι το 1934).

Τόπος γέννησης το Μαρούσι Αττικής, και κάτοικος οδός Δημητρίου Σούτσου 7.

Ύψος 1.68 ,σχήμα προσώπου οωηδές και μάτια καστανά. Όνομα πατρός Ιωάννης και μητέρας Αιμιλία, το γένος Κουμουνδούρου .Επάγγελμα ηθοποιός και θρήσκευμα, χριστιανή ορθόδοξη.

Αυτή είναι λοιπόν η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η ηλικία η οποία έκρυβε ΜΟΝΟ 3 χρόνια, ανάξιο λόγου.

Φίλοι της θα πουν αργότερα ότι περισσότερο την διασκέδαζε όλο αυτό που γινόταν γύρω από την ίδια και συνήθιζε να λέει γελώντας , -Άστους να τρώγονται, να μετράνε και να υπολογίζουν. Ντόρος να γίνεται.

Από κάπου θα μας βλέπει σήμερα και θα χαμογελάει…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share