Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

«Με κρέμασες και τώρα εγώ θα σε…» - Ανατριχιάζει το «χοντρό» παρασκήνιο με την Τατιάνα Στεφανίδου

Τι συνέβη με τον ΣΚΑΪ;

24 Σεπτεμβρίου 2020 08:23
«Με κρέμασες και τώρα εγώ θα σε…» - Ανατριχιάζει το «χοντρό» παρασκήνιο με την Τατιάνα Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος είχε επικρατήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου εξαιτίας ενός περιστατικού με την παραγωγή του ΣΚΑΪ, η οποία φέρεται κατά τον καιρό, όπου συνεργάζονταν, να έκανε ένα ολέθριο λάθος εναντίον της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, για εκείνο το θέμα, πως την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αποφασίστηκε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με την οποία είχε επικρατήσει πρόσφατα σάλος, να μην βγει στον αέρα κάτι που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια. Ο λόγος φυσικά ήταν οι εκλογές, αλλά το παρασκήνιο ήταν «χοντρό». Τι κρυβόταν από πίσω;

Αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου ενημερώθηκε για την… παύση κυριολεκτικά λίγα λεπτά πριν και στο καμαρίνι των στούντιο του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια την ώρα που ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα ενημερώθηκε από την παραγωγή πως οι διοικούντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να μην βγει στον αέρα η εκπομπή και να παίξει πολιτικές διαφημίσεις εν όψει εκλογών.

«Χοντρό» παρασκήνιο στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου αμέσως άρχιζε να φωνάζει και με το δίκιο της διότι πήγαν στα σκουπίδια όλες οι προετοιμασίες της για την εκπομπή, καθώς μια μέρα πριν είχαν οργανώσει όλα τα θέματα της εκπομπής της Τετάρτης. Αυτό που έκανε ακόμα πιο έξαλλη την Τατιάνα Στεφανίδου ήταν πως οι πιο πρωινές εκπομπές από την δική της προβλήθηκαν κανονικά.

Μάλιστα η παρουσιάστρια άμεσα επικοινώνησε με μεγάλο στέλεχος του καναλιού και με έντονη φωνή έλεγε πως: «Με κρέμασες και ετοιμάσου να σε κρεμάσω και εγώ…». Αυτά, τουλάχιστον, φέρεται να ήταν τότε τα λόγια της, αν και μάλλον η Στεφανίδου τα βρήκε κανονικά με το κανάλι, αφού συνέχισε την εκπομπή της για ακόμη έναν χρόνο, προτού αποχωρήσει προ ολίγων μηνών, με τη συζήτηση γύρω από το μέλλον της να είναι έντονη.

Η ίδια, μάλιστα, φαινόταν αρκετά κοντά στο Mega σε κάποια στιγμή, με τις συζητήσεις όμως να «χωλαίνουν» λόγω διαφορετικών απαιτήσεων από κάθε πλευρά. Είχε ακουστεί, μάλιστα, μέχρι και για αντικατάσταση του «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου με δική της εκπομπή, αλλά αυτό μάλλον ανήκε στην φαντασία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share