Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι στο γάμο που ανατρίχιασε τους πάντες - Άφησε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα μία...

Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά!

22 Σεπτεμβρίου 2020 06:50
Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι στο γάμο που ανατρίχιασε τους πάντες - Άφησε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα μία...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στο γάμο του, για να τιμήσει τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα; Το Athensmagazine.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει παρακάτω μια φωτογραφία - ντοκουμέντο, όπως έκανε και με την αποκάλυψη για τον πατέρα του Χάρι.

Συγκεκριμένα, με μια κενή θέση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου επέλεξε ο πρίγκιπας Χάρι να τιμήσει την απουσία της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η πριγκίπισσα μπορεί να μην ήταν δίπλα στον πρίγκιπα Harry, να τον δει να παντρεύεται την αγαπημένη του Μέγκαν, ωστόσο ήταν μαζί του το πνεύμα της.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ακολούθησαν μόνο το παράδειγμά της να αλλάξουν ελαφρώς τους όρκους αγάπης που αντάλλαξαν, αλλά την ίδια ώρα ο Χάρι τίμησε την μητέρα του, αφήνοντας μια κενή θέση δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της τελετής στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Μπορεί μια τέτοια απλή κίνηση να γίνει πιο συγκινητική; Μάλλον όχι.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον, ο Χάρι και η Μέγκαν ανέφεραν πως ήταν πραγματικά τιμή τους, που η Lady Jane θα "εκπροσωπούσε την οικογένειά της και θα τιμούσε τη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την ημέρα του γάμου".

Δείτε τη φωτογραφία:

γάμος πρίγκιπα Harry

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το ερωτικό βοήθημα που είχε ως... τυχερή μασκότ

Μπορεί να έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, ωστόσο, οι αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα που βλέπου το φως της δημοσιότητας δεν έχουν τελειωμό.

Αυτή την φορά ο πρώην σωματοφύλακας της πριγκίπισσας μέσα από το βιβλίο του "Προφυλάσσοντας την Νταϊάνα: Προστατέψτε την πριγκίπισσα σε όλο τον κόσμο" κάνει αναφορά για το ιδιαίτερο γούρι της Νταϊάνα στα ταξίδια της.

Το "gadget", όπως το είχαν ονομάσει ήταν ένας δονητής που έπαιρνε η Νταϊάνα παντού μαζί της. Μάλιστα όπως διηγείται ο σωματοφύλακας είχαν ξεχάσει να τον πάρουν σε ένα ταξίδι τους στο Νεπάλ, το 1993. Τότε εκείνη, έδωσε ειδικές οδηγίες ώστε να της αποσταλεί άμεσα στην πρωτεύουσα Κατμαντού. Μάλιστα, το πακέτο παραδόθηκε με όλες τις τιμές και μάλιστα εκείνος που το παρέλαβε, το άνοιξε μπροστά σε όλους, μην γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται, γράφει ο σωματοφύλακας, προσθέτοντας πως ευτυχώς στην περίπτωση αυτή δεν ήταν μπροστά ο Τύπος...

Νταϊάνα

«Το Le Gadget ήταν ίσως το πιο κοινό μας αστείο, πηγή γέλιου. Ο μικρός δονητής, που είχε αγοραστεί ως αστείο μετά από μια νύχτα που το προσωπικό είχε βγει στο Παρίσι, κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης, ήταν πλέον η τυχερή της μασκότ».

Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται πως «ξεκαρδίστηκε στα γέλια η Νταϊάνα» όταν ένα μέλος του προσωπικού της, σε ώρες χαλαρότητας, εμφανίστηκε μπροστά της φορώντας ένα προφυλακτικό στο κεφάλι!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share