Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

"Έχω παίξει ξύλο, όταν..." - Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Παπαδάκη

Ράγισε καρδιές ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

21 Σεπτεμβρίου 2020 08:58
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης, πριν αρκετό καιρό, συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για την αδερφή του, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down. Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε παίξει και ξύλο για να την υπερασπιστεί.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είχε αποκαλύψει

"Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για την αδερφή μου, αντιθέτως έχω παίξει ξύλο. Όταν πια άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 13, 14, 15 μου, με την αδερφή μου είχαμε 11,12 χρόνια διαφορά, άρχισα να την παίρνω και να βγαίνουμε έξω. Μου την… έδινε που κοιτούσαν περίεργα, όπως και το 'χαζό κοριτσάκι' που είπε κάποια στιγμή ένας μέσα στο λεωφορείο και τον έδειρα.

Γιώργος Παπαδάκης

Όταν γεννήθηκε η αδερφή μου πήγαινα έκτη δημοτικού, το έκρυβα δύο χρόνια ότι η αδερφή μου έχει σύνδρομο Down. Δούλευα και από τα λεφτά που έπαιρνα, το 90% πήγαινε στο σπίτι και τα υπόλοιπα, το 10% τα κρατούσα εγώ. Τα μάζεψα, τα μάζεψα, τα μάζεψα και είπα στον πατέρα μου και στη μάνα μου ότι θέλω να κάνω ένα πάρτι. Και έκανα πάρτι για να παρουσιάσω την αδερφή μου στους συμμαθητές μου και στους φίλους μου.

Και πήγαινα 3η γυμνασίου, όταν οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου είδαν το Μαράκι. Θα πρέπει να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμαθητών μου είχε μια εκπληκτική συμπεριφορά και αυτό είναι ένα θέμα που μου έχει μείνει στο μυαλό μου, το πόσο την αγκάλιασαν, το πόσο όμορφα της φέρθηκαν, όχι μόνο εκείνο το βράδυ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα βράδια", είχε πει ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο οποίος έχασε ολόκληρη την οικογένειά του με τον πιο άσχημο τρόπο.

Τρόμος για τον Γιώργο Παπαδάκη

Αδιανόητο σκηνικό στο "Καλημέρα Ελλάδα" το πρωί της Τετάρτης 16/9. Συγκεκριμένα, την ώρα που στην εκπομπή είχαν απευθείας σύνδεση με τη Μεταμόρφωση και συζητούσαν για την αστοχία στην κατασκευή των σχολικών μασκών, μια λάμπα στο πλατό πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής έμεινε άφωνος, αρχικά, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ μόλις η λάμπα έπεσε κάτω, ο Γιώργος Παπαδάκης σε ρόλο πυροσβέστη έσβησε τη φωτιά και η εκπομπή συνεχίστηκε. Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιώργο Παπαδάκη, δείτε εδώ μια ανακοίνωση που έκανε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share