Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το ερωτικό βοήθημα που είχε ως... τυχερή μασκότ

Νέες αποκαλύψεις!

20 Σεπτεμβρίου 2020 15:57
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το ερωτικό βοήθημα που είχε ως... τυχερή μασκότ

Μπορεί να έχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, ωστόσο, οι αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα που βλέπου το φως της δημοσιότητας δεν έχουν τελειωμό, δείτε εδώ την αποκάλυψη "βόμβα" για τον πατέρα του Χάρι.

Αυτή την φορά ο πρώην σωματοφύλακας της πριγκίπισσας μέσα από το βιβλίο του "Προφυλάσσοντας την Νταϊάνα: Προστατέψτε την πριγκίπισσα σε όλο τον κόσμο" κάνει αναφορά για το ιδιαίτερο γούρι της Νταϊάνα στα ταξίδια της.

Το "gadget", όπως το είχαν ονομάσει ήταν ένας δονητής που έπαιρνε η Νταϊάνα παντού μαζί της. Μάλιστα όπως διηγείται ο σωματοφύλακας είχαν ξεχάσει να τον πάρουν σε ένα ταξίδι τους στο Νεπάλ, το 1993. Τότε εκείνη, έδωσε ειδικές οδηγίες ώστε να της αποσταλεί άμεσα στην πρωτεύουσα Κατμαντού. Μάλιστα, το πακέτο παραδόθηκε με όλες τις τιμές και μάλιστα εκείνος που το παρέλαβε, το άνοιξε μπροστά σε όλους, μην γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται, γράφει ο σωματοφύλακας, προσθέτοντας πως ευτυχώς στην περίπτωση αυτή δεν ήταν μπροστά ο Τύπος...

«Το Le Gadget ήταν ίσως το πιο κοινό μας αστείο, πηγή γέλιου. Ο μικρός δονητής, που είχε αγοραστεί ως αστείο μετά από μια νύχτα που το προσωπικό είχε βγει στο Παρίσι, κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης, ήταν πλέον η τυχερή της μασκότ».

Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται πως «ξεκαρδίστηκε στα γέλια η Νταϊάνα» όταν ένα μέλος του προσωπικού της, σε ώρες χαλαρότητας, εμφανίστηκε μπροστά της φορώντας ένα προφυλακτικό στο κεφάλι!

Νταϊάνα, αποκάλυψη σοκ: Παρενοχλούσε σεξου@λικά τον…

Συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή τύπο η περίπτωση της δημοφιλούς πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακόμη και 22 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Φιλικό πρόσωπο της Νταϊάνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Mirror ότι η πριγκίπισσα απογοητεύτηκε πολύ όταν την παράτησε ένας εραστής της, ο εκατομμυριούχος Όλιβερ Όαρ και έκανε πολλές προσπάθειες για να τον εκδικηθεί.

«Η Νταϊάνα ήταν πολύ άτακτη. Πήγαινε στο σπίτι του, πάρκαρε απ’ έξω και τηλεφωνούσε στο σταθερό του τηλέφωνο από το κινητό της. Το έκανε μέσα στη νύχτα για να βλέπει τα φώτα του σπιτιού να ανάβουν και τον ίδιο να τρέχει να απαντήσει στο τηλέφωνο.

Έμενε εκεί για ώρες, παρακολουθώντας τον και τηλεφωνώντας», δήλωσε το φιλικό πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Η Νταϊάνα πάντως φέρεται να ήξερε πολύ καλά ότι ο Όαρ δεν σκόπευε να παρατήσει τη γυναίκα του, όμως «δεν ήταν συνηθισμένη να μην περνάει το δικό της» και για αυτόν τον λόγο «ευχαριστιόταν να τον ενοχλεί και να του θυμίζει την ύπαρξή της», εξηγεί το φιλικό πρόσωπο.

«Ζήτησε ακόμη και από το προσωπικό της να τηλεφωνεί στο σπίτι του για εκείνη. Έλεγε “πάρε αυτό το τηλέφωνο και κλείσε”. Η Νταϊάνα έπαιζε παιχνίδια στη σχέση όμως το ευχαριστιόταν. Εκείνος έπαιζε με τη φωτιά όταν άρχισε να βγαίνει με μια πριγκίπισσα και έπρεπε να γνωρίζει ότι μπορεί να καεί», κατέληξε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η Νταϊάνα και ο Όλιβερ Όαρ είχαν μια θυελλώδη σχέση που τελείωσε όταν εκείνος αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη γυναίκα του.

Με την ευκαιρία δείτε 6+1 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share