Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Αννίτα Πάνια: Ο "γαμπρός" που κατάφερε να την τρελάνει με τις... απαιτήσεις του

Μια ιστορία από την εκπομπή της που λίγοι θυμούνται!

19 Σεπτεμβρίου 2020 12:58
Αννίτα Πάνια: Ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετές είναι οι φορές, που οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια, έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού. Κι αυτό γιατί κάποιες ιστορίες που φιλοξενεί στο πλατό είναι ιδιαίτερες, όπως αυτή που σας παρουσιάσαμε χθες.

Μία από αυτές ήταν και η ιστορία του "γαμπρού", ο οποίος είχε βρεθεί σε μια παλαιότερη εκπομπή της παρουσιάστριας. Ο άντρας αυτός, είχε ταξιδέψει από το Αμβούργο για να βρεθεί στην εκπομπή Αnnita.gr, διότι ήθελε να ζητήσει από την παρουσιάστρια αυτό για το οποίο εξειδικεύεται εδώ και 20 χρόνια, δηλαδή ήθελε να τον φέρει σε επαφή με ανθρώπους που χρειάζονται γνωριμίες με σκοπό τη σύναψη κάποιας σχέσης.

Ο Βασίλης από τη Γερμανία όμως δεν ήταν ο συνηθισμένος "γαμπρός" με τις φυσιολογικές απαιτήσεις που θα περίμενες από έναν νέο άνθρωπο, στα 37 του χρόνια. Από το ξεκίνημα της περιγραφής των θέλω του, ο Βασίλης φάνηκε ιδιαίτερα λεπτομερής και εκλεκτικός στις τρομερά συγκεκριμένες απαιτήσεις του. Τόσο στις διαστάσεις και το βάρος της κοπέλας, όσο και στα προσόντα της.

Η περιγραφή του αντιμετωπίστηκε αρχικά ως αστείο, αργότερα όμως, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αγανάκτησή της στις παράλογες αιτιάσεις του Βασίλη. Προσόντα όπως συγκεκριμένα κιλά για 2 μόνο συγκεκριμένα ύψη, κοπέλες που δε θα αφήνουν τα κατοικίδιά τους μέσα στο σπίτι γιατί βρωμάνε, σύντροφοι που θα ξέρουν οπωσδήποτε να φτιάχνουν παστίτσιο, μουσακά και καλαμαράκια, αφού "από ψάρια μόνο καλαμαράκια τρώει" αλλά και μία γυναίκα πολύ συναισθηματική που θα θέλει τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα έρωτα.

Όπως ήταν λογικό, δεν άργησε να προκύψει και το ξέσπασμα της Αννίτας αλλά και η εύλογη απορία της αν ο Βασίλης ήρθε από τη Γερμανία για να την "γλεντήσει".

Δείτε το επικό βίντεο:

«Όταν πέρασα την νευρική ανορεξία...» - Συγκλονισμένη η Αννίτα Πάνια

Συγκλονισμένη ήταν η Αννίτα Πάνια, ακούγοντας καλεσμένο της να μιλά για την περίοδο, όπου έπασχε από νευρική ανορεξία, κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή της.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, που σοκαρίστηκε με των λεγομένων καλεσμένου της για τον χωρισμό του, έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στην ανάδειξη ιστοριών, που προκαλούν συγκίνηση, με ουκ ολίγους ανθρώπους, διάσημους ή μη, να έχουν πάρει το θάρρος με τη βοήθειά της, για να παρουσιάσουν το πρόβλημά τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Παλαιολόγου. Ο γιος του συνθέτη, Γιάννη Παλαιολόγου, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και, σε μια φοβερή του εξομολόγηση, αναφέρθηκε σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share