Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

«Μου λείπει και νιώθω μόνη μου...» - Σοκ με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Η τρομερή εξομολόγηση αγαπημένου της προσώπου

18 Σεπτεμβρίου 2020 17:21
«Μου λείπει και νιώθω μόνη μου...» - Σοκ με τη Σοφία Αλιμπέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ είχε υπάρξει προ ετών με τη Σοφία Αλιμπέρτη, καθώς αγαπημένο της πρόσωπο είχε μιλήσει για τη μοναξιά που ένιωθε, μαζί με το ότι της έλειπε η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ πρόσφατα είδαμε για πρώτη φορά τους γιους της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη, Ζωή, είχε μιλήσει αναλυτικά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την κόρη της, η οποία έχει χαθεί από τα φώτα της τηλεόρασης, και το πώς είναι η ζωή της σήμερα.

«Ενώ πρώτα ξέραμε τη ζωή μας, και είχαμε χαράξει ένα δρόμο, όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε, με παίρνουν και μου λένε να τις βοηθήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα. Όλοι περνάμε δύσκολα. Δούλευα δύο και τρεις δουλειές, σε εργοστάσιο και το βράδυ ως τραγουδίστρια, δεν γνώρισα παιδικά χρόνια. Ήμουν 18 και κάτι όταν ήρθε η Σοφία. Κάποια στιγμή που είχα εξαντληθεί, πήρε τα παιδιά μου η μητέρα μου στην Κέρκυρα.

Στερήθηκα την οικογένεια στη ζωή μου, δεν υπήρχε ο άντρας, το στήριγμα του σπιτιού, χώρισα χωρίς να έχει σαραντίσει ο γιός μου, και βρέθηκα με δυο παιδιά μόνα του να τα μεγαλώνω, για αυτό και είμαι μόνη μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει, δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά του. Η ζωή αυτή είναι όλο φαρμάκια, δεν έχω ούτε παρέες ούτε τίποτα. Είμαι τελείως μόνη μου», κατέληξε, εμφανώς συγκινημένη.

Όσο γι ατην κόρη της; «Η Σοφία σταμάτησε εκεί που έπρεπε, είναι μια χαρά εκεί που είναι. Μου λείπει και η κόρη μου και ο γιός μου. Θα τους πάρω 2-3 τηλέφωνα την ημέρα». είπε η κ. Αλιμπέρτη.

"Μείναμε" με την ηλικία της Σοφίας Αλιμπέρτη - Δε φαντάζεστε πόσο είναι

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σοφίας Αλιμπέρτη; Η ταλαντούχο ηθοποιός (κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά) υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς, η απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζοντας να ζήσει μόνιμα στην Πάρο.

Σοφία Αλιμπέρτη ηλικία

Πάμε όμως στο θέμα μας! Ξέρετε πόσο ετών είναι; Η Σοφία Αλιμπίερτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 3 Μαρτίου το 1966 που σημαίνει πώς είναι 54 ετών! Πάθατε πλάκα; Εμείς να δείτε...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share