Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όταν πέρασα την νευρική ανορεξία...» - Συγκλονισμένη η Αννίτα Πάνια

Ο καλεσμένος που τη συγκίνησε

17 Σεπτεμβρίου 2020 19:33
«Όταν πέρασα την νευρική ανορεξία...» - Συγκλονισμένη η Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη ήταν η Αννίτα Πάνια, ακούγοντας καλεσμένο της να μιλά για την περίοδο, όπου έπασχε από νευρική ανορεξία, κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή της.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, που σοκαρίστηκε με των λεγομένων καλεσμένου της για τον χωρισμό του, έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στην ανάδειξη ιστοριών, που προκαλούν συγκίνηση, με ουκ ολίγους ανθρώπους, διάσημους ή μη, να έχουν πάρει το θάρρος με τη βοήθειά της, για να παρουσιάσουν το πρόβλημά τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Παλαιολόγου. Ο γιος του συνθέτη, Γιάννη Παλαιολόγου, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και, σε μια φοβερή του εξομολόγηση, αναφέρθηκε σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής του.

Δεύτερος γάμος για την Αννίτα Πάνια;

Με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, η Αννίτα Πάνια απαντά στις φήμες για το αν παντρεύεται ξανά ή όχι.

«Σας απαντώ με το τραγούδι “Δεν παντρεύομαι” του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη» είπε με το γνώριμο ύφος της αποκλειστικά στην «Espresso» η παρουσιάστρια, διαβεβαιώνοντάς μας ότι «είναι μια χαρά» και στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο οι πληροφορίες ότι η ξανθιά τηλεπερσόνα θα βάλει και δεύτερο στεφάνι, αυτή τη φορά με τον δημοσιογράφο Νίκο Σαμοΐλη, με τον οποίο λέγεται ότι διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια.

«Κατά πάσα πιθανότητα στην Καλαμάτα, και αυτό θα γίνει σε χρόνο που θα αποφασίσουν οι ίδιοι, επιδιώκοντας να μη γίνουν γνωστοί ο τόπος και ο χρόνος του μυστηρίου στα ΜΜΕ», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα.

Η αλήθεια είναι ότι η Αννίτα δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της, όταν όμως κυκλοφορούν fake ειδήσεις -όπως αυτή περί επικείμενου γάμου της-, επιλέγει να το κάνει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Να θυμίσουμε ότι η Αννίτα Πάνια παντρεύτηκε με τον Νίκο Καρβέλα το 2010 στο εκκλησάκι του Politia Tennis Club, με κουμπάρα τη Ρούλα Κορομηλά.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τον 11,5 χρόνων σήμερα γιο τους, Ανδρέα. Ωστόσο, όταν πέρυσι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες που τους ήθελαν και πάλι μαζί, η ίδια ξεδιάλυνε τι ακριβώς συμβαίνει, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό, αλλά είμαστε οικογένεια.

Εχουμε το παιδί μας, έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, έχουμε αγάπη. Είχα τη χαρά ο πατέρας του παιδιού μου να είναι ένας άνθρωπος που μετά τη συζυγική σχέση, γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο αγαπημένη και λατρεμένη η σχέση μας».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share