Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νταϊάνα, αποκάλυψη σοκ: Παρενοχλούσε σεξου@λικά τον…

Παιχνίδια με την φωτιά και η απόρριψη

17 Σεπτεμβρίου 2020 09:01
Νταϊάνα, αποκάλυψη σοκ: Παρενοχλούσε σεξου@λικά τον…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζει να απασχολεί τον διεθνή τύπο η περίπτωση της δημοφιλούς πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακόμη και 22 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Φιλικό πρόσωπο της Νταϊάνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Mirror ότι η πριγκίπισσα απογοητεύτηκε πολύ όταν την παράτησε ένας εραστής της, ο εκατομμυριούχος Όλιβερ Όαρ και έκανε πολλές προσπάθειες για να τον εκδικηθεί.

«Η Νταϊάνα ήταν πολύ άτακτη. Πήγαινε στο σπίτι του, πάρκαρε απ’ έξω και τηλεφωνούσε στο σταθερό του τηλέφωνο από το κινητό της. Το έκανε μέσα στη νύχτα για να βλέπει τα φώτα του σπιτιού να ανάβουν και τον ίδιο να τρέχει να απαντήσει στο τηλέφωνο.

Έμενε εκεί για ώρες, παρακολουθώντας τον και τηλεφωνώντας», δήλωσε το φιλικό πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Η Νταϊάνα πάντως φέρεται να ήξερε πολύ καλά ότι ο Όαρ δεν σκόπευε να παρατήσει τη γυναίκα του, όμως «δεν ήταν συνηθισμένη να μην περνάει το δικό της» και για αυτόν τον λόγο «ευχαριστιόταν να τον ενοχλεί και να του θυμίζει την ύπαρξή της», εξηγεί το φιλικό πρόσωπο.

«Ζήτησε ακόμη και από το προσωπικό της να τηλεφωνεί στο σπίτι του για εκείνη. Έλεγε “πάρε αυτό το τηλέφωνο και κλείσε”. Η Νταϊάνα έπαιζε παιχνίδια στη σχέση όμως το ευχαριστιόταν. Εκείνος έπαιζε με τη φωτιά όταν άρχισε να βγαίνει με μια πριγκίπισσα και έπρεπε να γνωρίζει ότι μπορεί να καεί», κατέληξε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η Νταϊάνα και ο Όλιβερ Όαρ είχαν μια θυελλώδη σχέση που τελείωσε όταν εκείνος αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη γυναίκα του.

Με την ευκαιρία δείτε 6+1 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Η κίνηση πριν το θάνατο που "έφερε" την οργή της οικογένειας

Έξαλλος ο Κάρολος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα! Λίγο πριν πεθάνει διέρρευσε την ατζέντα της βασιλικής οικογένειας και δημιούργησε σκάνδαλο μεγατόνων!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έγιναν στην δίκη για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και τηλεφωνικών υποκλοπών από τον πρώην βασιλικός συντάκτης του ταμπλόιντ «News of the world». Ο Clive Goodman ισχυρίστηκε πως η πριγκίπισσα διέρρεε πληροφορίες σχετικά με τη... διαβάστε περισσότερα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share