Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Τραγικές ώρες για την Αθηνά Ωνάση - Βρέθηκε σε νοσοκομείο του...

Το περιστατικό που λίγοι γνωρίζουν!

15 Σεπτεμβρίου 2020 07:19
Τραγικές ώρες για την Αθηνά Ωνάση - Βρέθηκε σε νοσοκομείο του...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες είχε περάσει η Αθηνά Ωνάση, την ημέρα που ο Αλβάρο ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε βρεθεί και σε νοσοκομείο του Βελγίου.

Η χρυσή κληρονόμος πέρασε τραγικές στιγμές βλέποντας παντού φωτογραφίες από το γάμο του πρώην συντρόφου της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο με τη Ντενίζ Σεβέρο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, η εισαγωγή της "χρυσής" κληρονόμου στο νοσοκομείο ήταν αποτέλεσμα της έντονης ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα πριν το γάμο, και του κατακλυσμού φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αθηνά Ωνάση

Η Ωνάση, επίσης, πληροφορήθηκε τη "δηλητηριώδη" ανάρτηση της νέας πλέον συζύγου του Αλβάρο "Ευλογημένοι και προστατευμένοι", εννοώντας φυσικά από την κληρονόμο. Τους τελευταίους δύο μήνες, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η ψυχολογία της τελευταίας κληρονόμου της δυναστείας των Ωνάσηδων δεν είναι καθόλου καλή. Δε θέλει να μιλάει σχεδόν με κανέναν και δεν έχει όρεξη για τίποτα, γι’ αυτό άλλωστε και είχε χάσει αρκετά κιλά.

Πολλοί είναι αυτοί που συνδυάζουν τη συμπεριφορά της Αθηνάς με εκείνη της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, μετά το διαζύγιο της από τον Τιερί Ρρυσέλ. Υπάρχουν όμως δύο βασικές διαφορές: Η Αθηνά σε αντίθεση με τη Χριστίνα δεν πάσχει από βουλιμία και κατά, δεύτερον, η Αθηνά ακολουθεί υγιεινή διατροφή και δε συμπαθεί καθόλου το αλκοόλ, σε αντίθεση με τη μητέρα της. Βέβαια και σύμφωνα πάντα με τα διεθνή δημοσιεύματα, οι αϋπνίες ταλαιπώρησαν την Αθηνά, όπως συνέβαινε και με τη μητέρα της. Η Αθηνά Ωνάση λοιπόν εισήχθη -πριν το γάμο-, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Βελγίου με έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Αμέσως έγιναν εξετάσεις και οι γιατροί της σύστησαν να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να σταματήσει να διαβάζει δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον πρώην σύζυγο της. Μιας και αναφερθήκαμε στη χρυσή κληρονόμο, δείτε εδώ ένα άγνωστο περιστατικό με την Ωνάση που προκαλεί οργή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share