Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Θα της τον φάω...» - Πανικός με την αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τι είχε γίνει με συνάδελφό της;

13 Σεπτεμβρίου 2020 09:26
«Θα της τον φάω...» - Πανικός με την αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός υπήρξε με την αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αφού κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε για τη σχέση της εμβληματικής ηθοποιού με την Τζένη Καρέζη.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν», μιλώντας για το γάμο του με την Τζένη Καρέζη, αλλά και την πρώτη αντίδραση της Αλίκης Βουγιουκλάκη, την ώρα που ήρθε στην επιφάνεια νέα αποκάλυψη για το θάνατό της.

«Έχετε παντρευτεί πέντε φορές και από τη ζωή σας έχουν περάσει πολλές σημαντικές γυναίκες, από πριγκίπισσες μέχρι την Τζένη Καρέζη», ερωτήθη από το Λοιπόν ο Ζάχος Χατζηφωτίου για να απαντήσει: «Δεν ήθελα καθόλου να παντρευτώ την Τζένη Καρέζη,γιατί δεν ήθελα να έχω σχέση με τις Ελληνίδες ηθοποιούς. Ούτε με αυτήν ούτε με την άλλη (σ.σ. Αλίκη Βουγιουκλάκη). Μόλις παντρεύτηκα την Καρέζη, έλεγε "θα της τον φάω, θα της τον φάω". Γυναικείες δουλειές της συμφοράς».

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου αποκάλυψε ακόμη ότι αυτή την περίοδο, λόγω κορωνοϊού, είναι αυτοπεριορισμένος. «Δεν πολυβγαίνω», τόνισε. Σε ερώτηση για το αν βλέπει τηλεόραση, ήταν ξεκάθαρος: «Δεν μου αρέσει τίποτα. Η τηλεόραση κάνει προσπάθειες για να ανακάμψει, αλλά δεν έχει τα μέσα». Με χιούμορ απάντησε και για την Μαρία Κίτσου. Δηλώνοντας ότι δεν βλέπει Αγριες Μέλισσες και αναρωτώμενος για το ποιοι παίζουν στη σειρά, ο Ζάχος Χατζηφωτίου απάντησε γελώντας: «Δεν την γνωρίζω την μαντάμ (σσ την Μαρία Κίτσου). Αυτές είναι καινούργιες. Εγώ έζησα 100 χρόνια πριν και ξέρω τις λίγο πιο παλιές».

Κορμάρα η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό ήταν το πρόγραμμα διατροφής της

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε θυσίες για να διατηρήσει την αψεγάδιαστη εικόνα της, και τηρούσε ευλαβικά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Η μεγαλύτερη Star της Ελλάδας δεν έχανε το χαμόγελο και το κέφι της, ενώ αποκάλυψε λίγο πριν πεθάνει τα δικά της μυστικά ομορφιάς.

"Φροντίζω την εμφάνιση μου και κυρίως την δίαιτα μου. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό μου. Δεν τρώω ποτέ... διαβάστε το πρόγραμμα διατροφής της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο thebody.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share