Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

«Έτσι έπιασα το δολοφόνο μου» - Ανατριχιαστική μαρτυρία του Γιώργου Τράγκα

Όλα όσα είπε με αφορμή τον Στέφανο Χίο

9 Σεπτεμβρίου 2020 08:57
«Έτσι έπιασα το δολοφόνο μου» - Ανατριχιαστική μαρτυρία του Γιώργου Τράγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος μίλησε για τον επίδοξο δολοφόνο του, τον οποίο όμως είχε καταφέρει να εντοπίσει και να πιέσει για τη σύλληψή του, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που τώρα βρίσκεται στη «Ζούγκλα» και τον «Αθήνα 98.4», μίλησε για την πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Χίου, διαμαρτυρόμενος για το ότι η υπόθεση δεν προβλήθηκε στο βαθμό, που θα έπρεπε από τα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ δε μοιάζει να εξιχνιάζεται προς το παρόν, παρότι φαίνεται πως υπάρχουν μέχρι και τρεις δράστες.

Με αφορμή αυτή την υπόθεση, ο παρουσιαστής έκανε ορισμένες μεγάλες αποκαλύψεις για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, όταν και είχε τοποθετηθεί βόμβα στο αυτοκίνητό του, με τον ίδιο ωστόσο να καταφέρνει να εντοπίσει και να πιέσει στο να συλληφθεί ο πυροτεχνουργός, που ήταν υπεύθυνος για το μηχανισμό.

«Εδώ στην Ελλάδα, οι δολοφονίες ή οι απόπειρες εναντίον δημοσιογράφων, δύσκολα εξιχνιάζονται. Τέτοιο περιστατικό ήταν και η βόμβα στο αυτοκίνητό μου και μόνο εγώ έπιασα το δολοφόνο μου, ή μάλλον πίεσα και συνελήφθη, για να καταδικαστεί σε 15 και 13 χρόνια αντίστοιχα σε πρώτο και δεύτερο βαθμό. Τους λόγους θα εξηγήσω άλλη φορά, αλλά φτάνει να σας πω, ότι είχα άκρες στους παράλληλους κόσμους, διαφορετικά δε θα μου τον έφερναν και δε θα τον παρέδιδε το καθεστώς Σημίτη», ανέφερε στην εκπομπή του.

Ακούστε ακολούθως το απόσπασμα:

«Μου είπε η γυναίκα μου ότι δε θα με κυκλοφορήσει γιατί...» - Αποκάλυψη από τον Γιώργο Τράγκα

Αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Γιώργος Τράγκας, αναφέροντας πως η γυναίκα του δεν είχε πρόθεση να τον κυκλοφορήσει μια εποχή, με βασικό λόγο να αποτελούν... τα μαλλιά του.

Εξήγησε πως έφτασε στο σημείο να έχει αυτό το χρώμα στο μαλλί του και τι πέρασε στην Ιταλία με απολαυστικό ομολογουμένως τρόπο:

«Εγώ δεν είμαι ένα νεαρός, είμαι ένα τζόβενο. Εχτές που πήγα στο Λαγονήσι και βούτηξα στα νερά βγήκα λίγο Αμφίπολη… Θα σας πω για το μαλλί μου που είναι σε αθλία κατάσταση.
Ήμουν στο εξωτερικό με την γυναίκα μου και είχαμε μπει σε ένα κομμωτήριο. Μου λέει η γυναίκα μου πήγαινε να κόψεις το μαλλί σου, βάλε και λίγο χρωμοσαμπουάν αυτό που βάζω κατά καιρούς γιατί ασπρίζουν πάρα πολύ τα μαλλιά μου. Αυτή η κυρία στο κομμωτήριο κατάλαβε να τα βάψω πολύ και να τα κόψω λίγο. Ξαφνικά άρχισε επί 25 λεπτά να μου τα περνάει με ταβανόβουρτσα.

Βλέπω και έναν κύριο να περνάει και να μου αφήνει ένα καφέ στο κέντρο του κεφαλιού, ήταν σαν κομοδίνο! Γιατί μου αφήνετε τον καφέ; Sorry, μου απαντά αυτός. Η γυναίκα μου, μου λέει δεν σε κυκλοφορώ γιατί είσαι σαν playmobil.

Πάμε σε άλλο κομμωτήριο και ζητώ να κάνω ντεκολορασιόν. Με παίρνει και με μπουγαδιάζει αλλά καιγόταν όλο το κρανίο μου. Καιγόμουν τρομακτικά. Μετά άρχισε και αυτή να βάφει. Κάνω έτσι και βλέπω ένα τριανταφυλλί μαλλί. Και μετά πήγα στον Teo και μου το έφτιαξαν».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share