Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Ώρες αγωνίας για την Τατιάνα Στεφανίδου - "Παναγία μου, τα παιδιά"

Τι είχε πάθει η παρουσιάστρια;

6 Σεπτεμβρίου 2020 07:06
Ώρες αγωνίας για την Τατιάνα Στεφανίδου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντρομη είχε εμφανιστεί η Τατιάνα Στεφανίδου, φωνάζοντας υστερικά για τα παιδιά της. Τι την έκανε να βγει εκτός εαυτού;

Συγκεκριμένα αγχωμένη φάνηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, on air, όταν συνειδητοποίησε τους κινδύνους που υπάρχουν έξω, λέγοντας χαρακτηριστικά “Παναγία μου… τα παιδιά μου!”. Ο λόγος; Μα φυσικά ο θάνατος που έχει συγκλονίσει πέρσι, της νεαρής Αρετής που έμενε στο Αιγάλεω, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της.

Η παρουσιάστρια, φυσικά και είχε ασχοληθεί με αυτή την υπόθεση δίνοντας στοιχεία στο φως της δημοσιότητας που συγκλόνισαν, όπως του ότι η φοιτήτρια ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα σατανιστών. Ωστόσο, αυτό που είχε αναστατώσει την Τατιάνα Στεφανίδου, ήταν το γεγονός ότι μαζί με τη νεκρή φοιτήτρια βρέθηκε και μια μπουκάλα αερίου που προκαλεί γέλιο.

Αυτό το αέριο βρίσκεται και στο εμπόριο και σε μαγαζιά, διότι αρκετοί νέοι είναι αυτοί που το κάνουν για να διασκεδάζουν. Φυσικά και αυτή η είδηση, σόκαρε και ανησύχησε την παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ όσα είπε:

«Θα πληγωθώ αν το παιδί μου...» - Ανατριχιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου

Ανατριχιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου με όσα ανέφερε στον αέρα, σχετικά με το παιδί της, με την ίδια να απαντά σε ένα ερώτημα που θεωρείται ακόμη «ταμπού» για αρκετούς στην κοινωνία μας, αλλά να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως δεν έχει πρόβλημα να το κάνει.

Η γνωστή παρουσιάστρια μας έχει φανερώσει ουκ ολίγες φορές την άνεσή της να μιλά για «βαριά» ζητήματα, τα οποία δεν αναδεικνύονται εύκολα στην τηλεόραση, ή οπουδήποτε αλλού, κι ένα εξ αυτών προέκυψε, όταν είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον Βασίλη Λεβέντη.

Μια αναφορά του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στους ομοφυλόφιλους προκάλεσε την αντίδρασή της, με τη Στεφανίδου να αντιτάσσεται σε όσα είπε περί «ανώμαλων» και τον κ. Λεβέντη να τη ρωτά, αν θα είχε πρόβλημα να της ανακοίνωνε μια μέρα ο γιος της, ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Η Στεφανίδου, για την οποία υπάρχουν εσχάτως ραγδαίες εξελίξεις, εκείνη τη στιγμή επεσήμανε πως κάτι τέτοιο δε θα μείωνε σε καμία περίπτωση την αγάπη για το παιδί της και, φυσικά, δε θα την «πλήγωνε» το άκουσμα της είδησης. Απεναντίας, ανέφερε πως θα «πληγωνόταν», αν τον έβλεπε να είναι ψυχρός με τα αδέλφια του και αν έβλεπε πως η αγάπη θα εξέλειπε από την οικογένειά τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share