Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη για το "Παρά Πέντε": Τι είπε η Ντάλια για τα λεφτά που πήρε;

Τι εξομολογήθηκε;

31 Αυγούστου 2020 15:25
Αποκάλυψη για το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη για το «Παρά Πέντε» είχε κάνει η Σμαράγδα Καρύδη στον Alpha. Η γνωστή «Ντάλια» εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, για το πόσο πολύ της άρεσε το σενάριο

Αποκάλυψε ότι απέρριψε «κλεισμένη» δουλειά με περισσότερα χρήματα, για να κάνει την αγαπημένη μας «Ντάλια». Ακόμα, για τα λεφτά που πήρε από την πολυαγαπημένη αυτή σειρά, έχει μιλήσει και η Ζουμπουλία.

Τι είπε η Σμαράγδα Καρύδη;

«Μόνο δρόμους μου άνοιξε η Ντάλια του Παρά Πέντε. Αγαπάω πάρα πολύ και τη σειρά και τον ρόλο που έκανα εκεί. Μου αρέσει πάρα πολύ που μου συνέβη. Τρελάθηκα όταν διάβασα το σενάριο!

Ξέκλεισα πράγματα που είχα να κάνω για να το κάνω αυτό. Τρελάθηκα! Διάβασα ένα σενάριο και είπα στον άνθρωπο που μου έκλεινε τα λεφτά: «Εντάξει, μίλα για τα λεφτά, αλλά δεν θα τη χαλάσεις τη δουλειά». Και πήρα λιγότερα λεφτά από κάποια άλλη δουλειά που είχα κλείσει -δεν είχα υπογράψει αλλά ήταν σχεδόν κλεισμένη. Μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο. Είναι πώς καμιά φορά διαβάζεις κάτι και λες «αυτό ξέρω πώς παίζεται». Αμέσως το είδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη

Το τεράστιο λάθος στο "Παρά Πέντε" που κανείς δεν πρόσεξε - Δεν πάει το μυαλό σας

Ένα λάθος στο "Παρά Πέντε" που ξέφυγε από όλους, αλλά βγάζει κυριολεκτικά μάτι. Ποιο είναι αυτό και γιατί μας είχε περάσει απαρατήρητο;

Ακόμα ένα λάθος, μετά από αυτό εδώ το σκηνοθετικό λάθος, που επίσης δεν θα έπρεπε να περνάει απαρατήρητο.Στα πρώτα επεισόδια ανταλλάσσουν οι 5 πρωταγωνιστές τα τηλέφωνά τους. Όταν ο Φώτης, δηλαδή ο Αργύρης Αγγέλου ανοίγει το χαρτάκι του για να μιλήσουν για πρώτη φορά ώστε να συναντηθούν, βλέπουμε τα νούμερα 4 κινητών.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε ότι τόσο η Ντάλια - Σμαράγδα Καρύδη - όσο και η Ζουμπουλία - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - δεν έχουν κινητά, έχουν μόνο σταθερά. Υπήρξε και ολόκληρη σκηνή με τρελό γέλιο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που τις έστειλαν οι άλλοι τρεις για να πάρουν κινητά επιτέλους και η Ντάλια όταν ο υπάλληλος την ρωτά αν θέλει τηλέφωνο με σύνδεση ή με κάρτα απαντάει το "Τι να γράφει πάνω η κάρτα;". Ένα επεισόδιο πιο μετά από το πρώτο λάθος χαρτάκι βλέπουμε την Ντάλια πια να κρατάει το σημείωμα με τα τηλέφωνα των άλλων.

Το δεύτερο λάθος; Η Ζουμπουλία έχει σταθερό και όχι κινητό τηλέφωνο αλλά τα νούμερα των υπολοίπων στο χαρτί στο χέρι της δεν έχουν καμία σχέση με αυτά στο χαρτί του Φώτη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share