Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

«Ήμουν γυναικάς και σταμάτησα γιατί...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Γιώργο Τράγκα

Όλα όσα είπε

27 Αυγούστου 2020 11:03
«Ήμουν γυναικάς και σταμάτησα γιατί...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Γιώργο Τράγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος μίλησε για την περίοδο, όπου είχε βρεθεί με ουκ ολίγες γυναίκες, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε.

Με αφορμή το γεγονός, ότι είχε ανανεώσει τους όρκους με τη σύζυγο του στο Λας Βέγκας, αποκάλυψε πως θέλει να υιοθετήσει δύο παιδάκια από τη Συρία, και παράλληλα τόνισε ότι έχει κάνει αίτηση να ταξιδέψει με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε με περίτεχνο τρόπο την επιστροφή του.

«Γεννήθηκα ακριβώς πίσω από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, εκεί βρισκόταν το γυναικολογικό γραφείο του πατέρα μου. Με κέρδισε στα δικαστήρια ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν γυναικάς και δάσκαλος. Έχω περάσει από 17 ραδιόφωνα, έχω 54 χρόνια καριέρας κι έχω από τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά συμβόλαια στην Ευρώπη. Ήμουν γυναικάς. Σταμάτησα όταν γνώρισα την τρίτη μου γυναίκα, την οποία παντρεύτηκα τρεις φορές. Η γυναίκα μου ήρθε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα που ήμουν διευθυντής» είπε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Τράγκας.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε το όνειρό του για το διάστημα «Έχω κάνει αίτηση να ταξιδέψω με το πρώτο τουριστικό διαστημόπλοιο. Και πρόκειται να πάω για εκπαίδευση. Είναι ένα από τα όνειρά μου να δω από πολύ ψηλά, από πολύ μακριά τη γη, να νιώσω κοντά στο Θεό».

Οσον αφορά στην υιοθεσία, τόνισε, «στόχος μου είναι να υιοθετήσω δύο παιδιά από τη Συρία. Είναι δύσκολο, είναι πολύπλοκο. Έχω απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Θα το καταφέρω κάποια στιγμή», είπε ο Γιώργος Τράγκας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share