Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Είσαι άσχετος, φύγε!" - Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης

Το περιστατικό που λίγοι θυμούνται!

26 Αυγούστου 2020 08:19
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Πανικός" είχε γίνει με τον Γιώργο Παπαδάκη σε μία από τις εκπομπές του. "Φύγε! Φύγε! Είσαι άσχετος...", είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος βγήκε... εκτός εαυτού.

Πριν καιρό, ήταν Διεθνής Ημέρα Γραβάτας και ο παρουσιαστής, έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά σε αυτή κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Κλείνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον Λάζο Μαντικό -δείτε τον εδώ γαμπρό-, ο παρουσιαστής ζήτησε ένα γενικό πλάνο του για να δει τι φορούσε.

Ο ρεπόρτερ, ο οποίος φορούσε γραβάτα εξήγησε πως είχε επιλέξει αυτή την εμφάνιση λόγω της ημέρας. Μάλιστα έδωσε και την ετυμολογία της λέξης, ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης διαφώνησε και έδωσε την δική του ετυμολογία.

"Είσαι άσχετος! Είναι αρχαιοελληνικής προέλευσης και λέγεται πεοδείκτης! Όπως, επίσης, η ποδιά η γυναικεία λέγεται μπροστο… Δεν το λέω. Φύγε! Φύγε! Με τον πεοδείκτη" είπε στον ρεπόρτερ.

"Ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει την..." - Μόλις έσκασαν τα νέα

Ήρθαν από τον ΑΝΤ1, μερικά νέα τα οποία αφορούν τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του "Καλημέρα Ελλάδα", η οποία επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Πότε;

Εδώ και 30 χρόνια, ξεκινάμε μαζί τα πρωινά! Ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει την πρώτη "καλημέρα" για φέτος στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 6 το πρωί. Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πάλι στους δέκτες μας μαζί με την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Στα 30 χρόνια μετάδοσής του, το "Καλημέρα Ελλάδα" έχει δώσει δυναμικό παρών στα μεγάλα γεγονότα και έχει παρέμβει αποτελεσματικά στα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, ο Γιώργος Παπαδάκης - έχοντας στο πλευρό του μια εξαιρετική δημοσιογραφική ομάδα - βρίσκεται καθημερινά, κοντά στον Έλληνα πολίτη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την εγκυρότητα, το χιούμορ και την αμεσότητά του, κέρδισε δικαίως όχι μόνο την πρωτιά στη μάχη της ενημέρωσης αλλά και την πρώτη θέση στην καρδιά και τη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή, ανανεωμένη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, θα είναι εδώ για να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για είμαστε ενημερωμένοι πολίτες.

Μαζί του οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Χρύσα Φώσκολου, Δημήτρης Χριστούλιας.

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Άννυ Ζιώγα, Αντώνης Παπαδάκης

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Άρης Σαλβάνος, Χριστίνα Τσιόκρη, Λάζος Μαντικός, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (Θεσσαλονίκη).

Πρεμιέρα: Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 06:00

Στο σημείο να τονίσουμε, ότι πριν από μερικές ημέρες, υπήρχαν φήμες, ότι η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" θα τελείωνε νωρίτερα, σε σχέση με άλλες χρονιές. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share