Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Αργύρη από το "Δέκα λεπτά κήρυγμα"; Δείτε πώς είναι σήμερα

Τον αναγνωρίζετε;

21 Αυγούστου 2020 15:50
Θυμάστε τον Αργύρη από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αργύρης από το "10 λεπτά κήρυγμα" ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, και κολλητός φίλος του Λεωνίδα και μέλος της παρέας του. Μπορεί να αναρωτιούνται πώς είναι σήμερα και που έχει χαθεί, αλλά φαίνεται να είναι πολύ πιο ενεργός από όσο νομίζαμε.

Μπορεί στη σειρά να υποδυόταν τον ράπερ, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι το επάγγελμά του. Ο Αργύρης Κοντόλαιμος, ή αλλιώς RG, ήταν μέλος του θρυλικού BCC, του συγκροτήματος που είχε στήσει ο Λεκτικός, και μετράει πολλές επιτυχίες.

Πάντως από ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ, όπως και η Μαριλένα, την οποία θα δείτε εδώ.

Θυμάστε τη νευρωτική δικαστίνα από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Δείτε πώς είναι σήμερα

Το επεισόδιο της "Δίκης" αποτέλεσε ένα από τα πλέον επιτυχημένα του "Κωνσταντίνου και Ελένης". Αλήθεια, θυμάστε τη νευρωτική δικαστίνα που είχε δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας; Το Athensmagazine.gr βρήκε πώς είναι σήμερα και σας την παρουσιάζει παρακάτω.

Αν κάτι δε μπορέσαμε να ξεχάσουμε ποτέ από αυτό το επεισόδιο, εκτός από τις μεταμφιέσεις της Πέγκυς και του Μάνθου στο δικαστήριο, είναι η εμφάνιση την νευρωτικής δικαστίνας που φρόντισε να… περιποιηθεί τους δύο πρωταγωνιστές που την πονοκεφάλιασαν με τα τερτίπια τους.

Η Ναταλία Καποδίστρια έχει συμμετάσχει και σε άλλες σειρές του Χάρη Ρώμα, με δημοφιλέστερο ρόλο αυτόν της Αννίτας Ρασσιά - ή αλλιώς "προσκυνήστε το είδωλο"- στον "Κακό Βεζύρη".

Μετά τη μεγάλη της επιτυχία, η ηθοποιός αποσύρθηκε, ενώ σήμερα έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει μόνιμα στην πατρίδα της, την Κέρκυρα έχοντας ως ασχολίες τη ζωγραφική, το θέατρο και την ποίηση. Πώς είναι σήμερα, στα 54 της χρόνια, η Αννίτα που όλοι αγαπήσαμε;

Δείτε φωτογραφία της:

Εκτός όμως, από την νευρωτική δικαστίνα, δείτε εδώ πως είναι σήμερα ο "Νιόνιος ο Speed". Είμαστε σίγουροι, ότι δε θα τον αναγνωρίσετε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share